icon

Poznáte spoľahlivé chovné stanice dobermanov?

4. sep 2024

Ahojte poznáte nejaké chované stanice dobermanov na sk alebo v pl? Plánujeme si zadovážiť šteniatko. Ďakujem

Strana
z2
sandrasstini
17. dec 2024

A dala by si mi link prosim ak je to mozne, kludne aj do ip prosim. Alebo este ake sa ti pozdavali, ked mas s dobermanmi skusenosti. Rozmyslame aj nad dobermanom, ale ja chcem kupirovaneho, lebo mi prise ako stavac s tymi uskami. Dakujem!

aalt
17. dec 2024

@otacon nemam slov
Len dufam, ze si sa neregistroval(a) len kvoli mne, aby si mne slnieckarovi a precitlivemu dietatu kvetov vysvetlila, ze psy maju byt za rezanie usi a chvostov svojim "panom" vdacne ...

autor
17. dec 2024

@sandrasstini Pána som si našla cez fb, moc nechce byť zverejňovaný a psíka nedá len tak hocikomu. Keď tak sa ho môžem spýtať a následne ti napísať. Je to malý diabol ale veľmi učenlivý.

otacon
17. dec 2024

@aalt samozrejme, že som sa zaregistroval len kvôli tebe, lebo na to, čo tu píšeš, sa nedalo nereagovať. Mal som Dobermana s kupírovanými ušami a chvostom, ktorý sa doźil nádherných 12 rokov a áno, bol mi za to vďačný.......vďačnejšie, vernejšie, priateľskejšie, rozumnejšie a oddanejšie plemeno ako Doberman pre mňa neexistuje a aj môj ďalší pes bude Doberman a takisto bude mať uši a chvost podľa zaužívaných štandardov, pretože takto bol Doberman šľachtený. Skôr by ti malo prekážať to, keď sa pes dá kastrovať.....toto je zásah do jeho,"prirodzenosti".......

aalt
18. dec 2024

@otacon prosim uz ma neoznacuj, dakujem

ttnk
29. dec 2024

Dobry den, nebola to nahodou chovna stanica von valjan goldenhouse prosim ?

autor
29. dec 2024

@ttnk dobrý deň, nie nebola. Ale aj túto sme mali v hľadáčiku.

Strana
z2