Poznáte spoľahlivé chovné stanice dobermanov?
Ahojte poznáte nejaké chované stanice dobermanov na sk alebo v pl? Plánujeme si zadovážiť šteniatko. Ďakujem
@sandrasstini Pána som si našla cez fb, moc nechce byť zverejňovaný a psíka nedá len tak hocikomu. Keď tak sa ho môžem spýtať a následne ti napísať. Je to malý diabol ale veľmi učenlivý.
@aalt samozrejme, že som sa zaregistroval len kvôli tebe, lebo na to, čo tu píšeš, sa nedalo nereagovať. Mal som Dobermana s kupírovanými ušami a chvostom, ktorý sa doźil nádherných 12 rokov a áno, bol mi za to vďačný.......vďačnejšie, vernejšie, priateľskejšie, rozumnejšie a oddanejšie plemeno ako Doberman pre mňa neexistuje a aj môj ďalší pes bude Doberman a takisto bude mať uši a chvost podľa zaužívaných štandardov, pretože takto bol Doberman šľachtený. Skôr by ti malo prekážať to, keď sa pes dá kastrovať.....toto je zásah do jeho,"prirodzenosti".......
Dobry den, nebola to nahodou chovna stanica von valjan goldenhouse prosim ?
@ttnk dobrý deň, nie nebola. Ale aj túto sme mali v hľadáčiku.

A dala by si mi link prosim ak je to mozne, kludne aj do ip prosim. Alebo este ake sa ti pozdavali, ked mas s dobermanmi skusenosti. Rozmyslame aj nad dobermanom, ale ja chcem kupirovaneho, lebo mi prise ako stavac s tymi uskami. Dakujem!