icon

Prechod z barfu na granule pre psy

18. sep 2025

Ahojte. Chcela by som sa ešte popýtať tu, keďže vidím, že je ti dosť tém aj o psíkoch. Chovateľ kŕmi šteňatá čisto barfom ( nepožaduje to an po nás). Ja by som chcela kŕmiť granulami, s bafrom nemám žiadne skúsenosti ( a asi je nákladnejší, neveim). Chcela by som sa spýtať čo by ste radili vy. Prejsť na granule? Ako? Alebo pokračovať barfom ? Ako?

Strana
z2
sandra49
19. sep 2025
@misulka22

@sandra49 daj si urcire urobit testy na alergie a uvidis co vybehne. Lebo moze mat alergiu napr len na kura alebo len na psenicu a teda vobec nemusis riesit ziadne specialne krmivo.

@misulka22 zrejme to tak budeme musieť riešiť. Ma často plne análne žľazy, citlivé labky a papulu. Ale prešli sme na brit sensitive a teda tie žľazy sa trocha skludnili..zatiaľ len 3 týždne ma výmene krmivo. Tak neviem ci ešte čakať.

autumn1
19. sep 2025
@sandra49

@anonym_autor baby prosím vás, vedeli by ste mi doporučiť stránky, odkiaľ objednávate hotové namiešane balíčky so všetkým čo je potrebné aby v tom bolo. Ďakujem krásne

@sandra49 Kivopetfood.sk barfer.sk mixano.sk

autumn1
Autor odpoveď zmazal
sandra49
19. sep 2025
@autumn1

@sandra49 Kivopetfood.sk barfer.sk mixano.sk

@autumn1 dakujem ti pozriem vsetko

anonym_274beb
19. sep 2025

Čo je barfu?🤭

autor
19. sep 2025
@anonym_274beb

Čo je barfu?🤭

@anonym_274beb barf nie barfu

misulka22
19. sep 2025
@sandra49

@misulka22 zrejme to tak budeme musieť riešiť. Ma často plne análne žľazy, citlivé labky a papulu. Ale prešli sme na brit sensitive a teda tie žľazy sa trocha skludnili..zatiaľ len 3 týždne ma výmene krmivo. Tak neviem ci ešte čakať.

@sandra49 kym zm8znu priznaky alergie uplne mpze to trvat az pol roka.ja som mala alergika fakt odporucam tiw testy.je to drahsie,ale das to robit raz a vies com ste. A inak napr moj pes nemohol kupovane kura z obchodu s domacim nemal ziadny problem.casto je problem daka zlozka v krmive nie maso ako take.napr konzervanty v granuliach atd

lenulenka85
Odpoveď bola odstránená
lenulenka85
31. okt 2025

My používame granule od Sunday Pets. Sú úplne bez obilnín, obsahujú veľa mäsa a zeleniny a majú super zloženie. Predtým sme zvažovali BARF, ale je to dosť drahé a časovo náročné, takže tieto granule sú podľa mňa ideálna a zdravá alternatíva. sundaypets.sk

Strana
z2