Prečo je môj psík neustále pri nohách?
Dobry den mame maltezacika, ma 4 roky. Ked mal 2 roky narodila sa dcerka. Kedze na nu velmi ziarlil( spravil svoje potreby pod postielku ) aj ked bol nauceny na podlozky alebo vonku a akonahle zaspala zacal nehprazne stekat ...aj ked sme sa mu venovali viac ako obvikle stale pretrvavalo aj po 2 tyzdnoch kedy sme uz povedali dost lebo sme boli extremne unaveni a dali sme ho von( byvame na dedine)
Akonahle sme skusali dnu pocas celyxh 2 rokov vzdy sa to opakovalo .doteraz na nu ziarli dcera ma 2 roky a uz ju 2x sa uz stalo ze leby sme nezakrocili tak junpokuse raz ju dokonca skrabla zubami ..to stekanie hlavne v noci takze je vedla v miestnosti velkej a cez den vonku zial inak to vyriesit nevieme kedze ju.mame radi ale ak by sa este par x opakovalo ze by na nu zautocila alebo co sme rozhodnuti sa.jej vzdat kedze to si dovolovat nemoze a nrmozeme stale davat 200% pozor to sa neda hlavne si potrebujem aj nieco vonku porobit ...
ale otazka ked vyjdem von stale je pri mne ked si sadnem je mi pod nohami. Ma niektp skusenpst co to znamena? Citala som ze citi vaxsinou choroby zviera a vtedy dava akoby pozor ale teda ja sa chora necicim a uz to trva od minuleho leta :/
Vy riešte, aby sa stotožnil s dcérkou a nie že ti chodí pod nohy a či si chorá. Proste ste ho nenaučili na nový prírastok. Skús nejakého skúseného trénera, alebo si pozri videá ako ho zvyknúť na nový prírastok v rodine.
To su dve podoby tej istej veci, to ziarlenie a aj to, ze chce byt stale pri tebe. Proste je na teba naviazana, chcela by ta mat idealne len pre seba a moze mat aj uzkost z toho, ze ta ciastocne stratila. Mozno sa aj boji, ze ju date prec uplne. Ja by som sa zasla za niekym poradit, kto sa venuje spravaniu zvierat, mohlo by sa to dat aspon skorigovat.

Znamená to, že vyhľadáva tvoju spoločnosť. Vyžaduje si kontakt keďže je s vami menej ako bola zvyknutá. Nič viac za tým netreba hľadať.