icon

Prečo môj kocúr zvracia, neje a nepije?

silvina21
21. nov 2025

Ahojte, neviete mi poradiť ? Mám kocúra, dnes zvracal takú bielu penu. Celý deň len leží, je letargicky, vôbec nič nejedol, ani nepil vodu, mám pocit, že je opuchnutý, dokonca ani na záchod nebol. Čo to môže byť ? Ďakujem za pomoc 🙏

janagem
21. nov 2025

Veterinár. Urychlene.

maca1984
21. nov 2025

Choď k veterinárovi, hneď

silvina21
autor
21. nov 2025
@janagem

Veterinár. Urychlene.

@janagem volala som veterinárovi, no akurát dnes nepracuje

maca1984
21. nov 2025
@silvina21

@janagem volala som veterinárovi, no akurát dnes nepracuje

@silvina21 neni to jediný veterinár

silvina21
autor
21. nov 2025
@maca1984

@silvina21 neni to jediný veterinár

@maca1984 viem, no ja nie som vodič a už sú vet kliniky zatvorené

maca1984
21. nov 2025
@silvina21

@maca1984 viem, no ja nie som vodič a už sú vet kliniky zatvorené

@silvina21 panebože, toto sú naozaj klasické odpovede.
Ešte existujú aj veterinárne pohotovosti, existujú taxíky, poprosím suseda, kamaráta.
Môže to byť otrava a každá minúta hrá roľu

silvina21
autor
21. nov 2025
@maca1984

@silvina21 panebože, toto sú naozaj klasické odpovede.
Ešte existujú aj veterinárne pohotovosti, existujú taxíky, poprosím suseda, kamaráta.
Môže to byť otrava a každá minúta hrá roľu

@maca1984 áno, už som volala manželovi, príde domov hoci ešte nekončí v práci

maca1984
21. nov 2025
@silvina21

@maca1984 áno, už som volala manželovi, príde domov hoci ešte nekončí v práci

@silvina21 držím palec,daj potom vedieť čo u veterinára.

silvina21
autor
21. nov 2025
@maca1984

@silvina21 držím palec,daj potom vedieť čo u veterinára.

@maca1984 ďakujem, dám potom vedieť

anonym_ae4369
21. nov 2025

moja to mava tak 2x do roka .. trva to den a ked sa z toho vyspi ide dalej .. ona beha kade tade a obcas chyti otraveneho potkana alebo daco niekde zezerie... keby to trvalo dlhsie ako den isla by k dr ..ale ako pisem vzdy sa zobudila akoby ani chora nebola ...

janagem
21. nov 2025
@anonym_ae4369

moja to mava tak 2x do roka .. trva to den a ked sa z toho vyspi ide dalej .. ona beha kade tade a obcas chyti otraveneho potkana alebo daco niekde zezerie... keby to trvalo dlhsie ako den isla by k dr ..ale ako pisem vzdy sa zobudila akoby ani chora nebola ...

@anonym_ae4369 nehnevaj sa ale toto je najhoršia rada. Ok v tvojom prípade to môže byť niečo čo tvoja mačka prechodi. Co keď v jej prípade je to napríklad fip, kde dokáže maca skončiť do piatich hodín? Čo keď je to oveľa vážnejšia otrava, kde mačke odpáli obličky? Čo mimochodom sa môže diať aj tvojej lendlhodobejsie. Môže to byť aj to, že zostala nejaký kvet alebo proste zvracala od hladu a potom už nechcela. Určite treba ísť k vetovi čím skôr - autorka držím palce, daj vedieť čo a ako.

sense
21. nov 2025

Jednoznacne smer Veterinar, urcite niekde v okolo Je pohotovost

anonym_49f36a
21. nov 2025

Určite čím skôr veterinár môže ti kludne do rána umrieť ak nepôjdeš s ním k veterinárovi!!! Držím palce silno

moonlight1210
21. nov 2025

@silvina21 Moze mat aj zauzlene creva. Alebo mohol zozrat nieco, co mu ich upchalo. Drzim palce, aby sa to dobre vyliecilo. Lebo taketo pripady niekedy sa daju vyriesit do par hodin, a ak sa to presvihne, tak uz len uspat. Lebo nebude pomoci.

Tak dufam, ze to nebude nic vazne a dobre dopadnete.

bielasovicka
22. nov 2025

@silvina21 no co, ako ste dopadli s kocurom?

ali007
22. nov 2025

@silvina21 Ako?

silvina21
autor
22. nov 2025
@ali007

@silvina21 Ako?

@ali007 Vďaka za starostlivosť, kocúrik je chvalabohu v poriadku 🙏 bol upchatý, mal zápchu, dostal preháňadlo a už behá ako splaseny, mnauka, hra sa . Ďakujem vám všetkým za pomoc ♥️🙏