icon

Prečo môj pes okusuje železné činky?

6. jún 2024

Ahojte, možno je to blbý dotaz a možno nie. Máme doma posilňovňu a keď cvičíme máme so sebou aj našeho psíka. Neviem či sa len nudí alebo to má nejaky vyznam, no vždy si ľahne k železnej činke a začne jej okusovať a olizovať rúčku. Akože nieje to niečo čo by mi vadilo len či to môže naznačovať nejaky nedostatok vitamínov? Alebo je to ozaj čisto len z nudy.

opica_skorica
6. jún 2024

Moze to byť nuda, dajte mu niečo, čo može hrýzť. Niekto kupuje paroh, niekto ucho,.. aby si na tom železe nevylomil zub.

autor
6. jún 2024

@opica_skorica vždy mu nosíme jeho obľúbené hračky so sebou, no aj tak si vyberie činku.

opica_skorica
6. jún 2024

Aj náš to robí, vyberie si kameň, už si jeden zub vylomil a vie, že je to fuj, ale robí to😏 dokonca už začal aj nosiť kameň k nohe, že kopni mi ho, donesiem ho zas. Vtedy ani loptička nepomoze, jeho zaujme až iný podnet (čo sa dá zjesť alebo samica)😅 vtedy zanechá kameň.

martinmmartin
6. jún 2024

moznoze vidi ako jeho svorka furt tie cinky hladka prenasa nadvihuje travi s nimi cas tak bud ziarli alebo napodobnuje

colsami
6. jún 2024

Nudi sa, nic ine by som za tym nevidela.
A cinka je chladna, pre psa vyborna vec na olizovanie.

simca06022011
6. jún 2024

tiez myslim, ze to bude nieco ako @martinmmartin pise - napodobnovanie a nuda, a mozno mu tkaa spotena studena cinka aj chuti :DDD moj napr ked bol mladsi, tak ked sme sa bavili s navstevou, napr za stolom, z nejakeho popudu obhryzal obrus pod stolom, alebo podusky na sedenie atd. Alebo sme takto sedeli a pozerali s dcerou film a pse veselo si pohryzkaval gauc.. vtedy mi doslo, ze on robi to co my, len svojim sposobom. A proste osm ho to musela oducit raznejsie...