icon

Prečo môj pes spáva na topánkach?

27. sep 2024

Ahojte co prosim moze znamenat, ze pes spava na mojich topankach?? Bezne spava na chodbe a ako mam odlozene topanky pri rohozke, casto mava na nich polozenu hlavku. Je to mlady, 8 mesacny psik, travim s nim vela casu, teda skoro stale sme spolu. Co to moze znamemat? Dakujem

pribinak
27. sep 2024

Náš pes spi po celom byte a nad ráno ide k niekomu do postele.

Topanky mu super “smrdia” tak tam parkuje

enmery
27. sep 2024

Náš pes, keď drieme v predsieni, tiež si položí hlavu na topánky. Nič zlé to neznamená, neboj😉

rozculena
27. sep 2024

to je normálne,je to pre neho príjemné

anavixy
27. sep 2024

Hah, ze sa tu diagnostikuju deti stylom “pozera si na ruky… dava hlavu na bok… ked sa tesi tlieska… co to moze znamenat?” som si uz trochu zvykla, ale toto v pozitivnom vyzname pobavilo 😄 neviem si predstavit CO by to mohlo znamenat, okrem toho, ze sa mu tam proste paci. Je to mile 🙂

loliki
27. sep 2024

To znamená, že máš šťastie, že ti ich ešte nerozhryzol. 😉

autor
27. sep 2024

@anavixy neviem, pytam sa normalne kedže som kdesi citala ze su to rozne prejavy u psov medzi nimi bolo aj prave toto kde bolo pisane ze sa psik chce zblizit s danou osobou.. lenze ja so psikom travim vela casu tak som zostala trochu smutna z toho ci je to naozaj tak 😞

autor
27. sep 2024

@loliki nikdy topanky nehryzol, od mala ich takto pri nom mame 🤷‍♀️

marca12
27. sep 2024

Pes si rad vyklada hlavu. Aj nas tak rad spava,ze ma nieco pod hlavou.

anavixy
27. sep 2024

Chapem, ja to nemyslim zle, naozaj ma to pobavilo v takom dobrom zmysle, ze mila otazka popri ostatnych… Verim, ze to nema ziaden skryty vyznam 🙂

macilaci
27. sep 2024

Chýbaš mu. 🩵. Ak nehrizie topánky, len spáva. Tak ťa má rád.

biba_18
27. sep 2024

leží na tvojich topánkach lebo mu voňajú po tebe. všetko čo vonia po tebe má rád. mne môj kradol čiapky, na tričkách mi ležal, nežužlal to iba to ňuchal…

som_realistka
27. sep 2024

Cíti teba, je mu tak prijemne.

domka222
28. sep 2024

Príď sa pozrieť na nášho kocúra. Pelech prázdny a on asi cez všetky topánky na chodbe

jana_eyre_2
28. sep 2024

U nás keď si deti niečo hodia na zem, čo i len ponožky, alebo prázdne vrecko z telesnej naši psi si na to vždy ľahnu 😅 beriem to ako prejav lásky, že chcú cítiť niečo čo patrí detom..

majorek
29. sep 2024

Pes citi tvoj pach a ked nema byt moznost stebu tak si najde nieco co mu ta pripomina ked tam nechas koselu tak bude spavat na nej alebo hocico ine co je od teba citit.