Prírodné spôsoby zmenšenia prostaty u psíka
Ahojte, podarilo sa niekomu zmenšiť prostatu u psíka nejakými doplnkami, bylinkami alebo niečím prírodným ? Lebo nerada by som ho dala kastrovať, tak zisťujem nejaké info, či sa to dá aj inak riešiť, resp. zmenšiť. Teda, ešte nie je 100% to kastrovanie, zajtra sa dozviem, ale zisťujem dopredu. Vopred ďakujem za všetky odpovede a rady a prosím, nechajte si blbé poznámky a komenty. Ďakujem
Aspoň chemická kastrácia, ak nechceš chirurgickú.
@anonym_73007e Tak ja by som to radsej riesila inou cestou. Nasla som nejake produkty na nete na zmiernenie priznakov a pod, ale tak ci to funguje...
A aky je dovod toto robit? Ak ma zvacsenu prostatu, ma pravdepodobne BHP a mozno uz aj rakovinu - alebo je len krocik od nej. Tieto druhy rakovin potom vedia krasne a rychlo metastazovat. Moja otazka teda znie, preco tu spekulujes s bylinkami, ak mas rada svojho psika?
A aky je dovod toto robit? Ak ma zvacsenu prostatu, ma pravdepodobne BHP a mozno uz aj rakovinu - alebo je len krocik od nej. Tieto druhy rakovin potom vedia krasne a rychlo metastazovat. Moja otazka teda znie, preco tu spekulujes s bylinkami, ak mas rada svojho psika?
@colsami Je len podozrenie, ze ma vacsiu. Nie je to 100% a nema ziadne problemy s mocenim, ani nic podobne. Teda s nicim, akurat teraz ma problem len ten, ze prechladol.
A ako moze byt len podozrenie, ak bol vysetreny? Respektive, bol psik riadne vysetreny u veterinara? Bud ju vacsiu ma alebo nie. Ak je zvacsena, citit to palpacne a tiez na sone vidiet. A aj sa robi test z krvi na BHP. A ak je teda zvacsena, nie je to nijaka sranda.
Alebo zvacsena nie je a tym padom netreba riesit.
Vek psa?
A ako moze byt len podozrenie, ak bol vysetreny? Respektive, bol psik riadne vysetreny u veterinara? Bud ju vacsiu ma alebo nie. Ak je zvacsena, citit to palpacne a tiez na sone vidiet. A aj sa robi test z krvi na BHP. A ak je teda zvacsena, nie je to nijaka sranda.
Alebo zvacsena nie je a tym padom netreba riesit.
Vek psa?
Aký máš dôvod mať psa s guľkami a zväčšenou prostatou? Vieš vôbec aký je to problém,keď je tento problém? Bude mať problémy s vyprázdňovaním,nie len močením. Netráp ho, guľky šmyk a bude kľud.
Ja by som v prvom rade dala poriadne psíka vyšetriť. Žiadne, že je podozrenie, kľudne choď aj na druhú veterinu ak taký výsledok o podozrení ti povedal nejaký veterinár. Jednoducho buď je zväčšená alebo nie, v súčasnosti sa to dá ľahko zistiť.

Aspoň chemická kastrácia, ak nechceš chirurgickú.