Skúsenosti s chovom československého vlčiaka
2. máj 2025
Dobrý večer, chcem si zaobstarať psíka momentálne mám jedného, rozmýšľam nad plemenom československý vlčiak. Ma niekto skúsenosti s týmto plemenom? Rada by som vedela aký je to spoločník, ako sa cvičí po prípade znášanlivosť s ostatnými psami mačkami, a niečo podstatne čo vám napadne a budúci majiteľ by to mal vedieť. Dakujem za odpovede.
autor
•
16. máj 2025@fero1488
@marsmykkok hej zaujímavé že moja suka nikdy ničomu neublížila,pustena na voľno neviem aky pud tam je ale lovecký isto nie 🤣 vždy to je o socializaciu a o výchove ... Iného ako ČSV by som.nebral z deťmi sú taký parťaci že nad nich není úžasný pes a člen rodiny
@fero1488 ☺️☺️☺️

tak ja by som nechcela do prírody psa čo strhne zver ak ju vidí ak ho pustím navoľno alebo by som ho mala mať stále na vodítku... Takže aj toto si zváž, že je tam silný lovecký pud a ostrosť... Ja by som radšej nejakého pastierskeho, prípadne nemeckú dogu, weimara z nepoľovnej línie.
@marsmykkok hej zaujímavé že moja suka nikdy ničomu neublížila,pustena na voľno neviem aky pud tam je ale lovecký isto nie 🤣 vždy to je o socializaciu a o výchove ... Iného ako ČSV by som.nebral z deťmi sú taký parťaci že nad nich není úžasný pes a člen rodiny