Skúsenosti s psím psychológom Richardom Uliankom?
Ahojte. Má niekto skúsenosti so psím psychológom Richardom Uliankom? Prípadne k dispozícii jeho cenník služieb?
Nie na psov
@mandzula Psi psycholog ale neexistuje a ludia co ho využívajú ,vyhadzujú prniaze ale mozno sa z vlastnej hluposti poučia.
Naozaj ten rozhovor by ma zaujímal ako s nim hafka..Je ine napisat cvičiteľ,expert na deštruktívne spravanie ale psi psycholog je prehnane a cez čiaru a hlavne na smiech.Okrem toho to moze robit kazdy clovek.Psychologa ale bez VS robit nemozes len tak.
Mna tvoje peniaze nezaujimaju,je to tvoja vec na co ich minas.Takze laskavo sa tym neohradzuj.
@bonboniera ja by on sa od hanby prepadla keby ze podporujem taketo pseudovedy a ine problemy by somprehliadala ved co tam po ludoch,tu mam psa ktory potrebuje psychologa radsej tam vyhodim peniaze pre nejakeho pseudopsychiloga ,a co tam po detoch,ludoch hlavne ze som spokojna ja a moj pes.
@bonboniera do svojho psa som vrazila zopár stoviek €. Očividne je to pre určitých jedincov veľký problém 😂😂
Ale tak hádam si ľudia môžu robiť so svojimi peniazmi čo chcú 🤦♀️
Ďakujem vám za reakcie (hoci som si nestihla ešte prečítať všetky). Živím sa ako psychologička už pár rokov, ale teda vôbec ma tak neuráža názov tejto profesie, ako niektoré z vás😊 Brali sme si ročnú fenku z útulku, zažila si v rómskej osade veľmi nepeknú minulosť a momentálne hľadáme riešnie, keďže sme zistili, že aj my aj lokálny “cvičák” ho nedokážeme dostať pod kontrolu.. jediné, čo som si pýtala, je názor na spomenutého človeka, nie na názov jeho profesie..😊

@galov ovela nebezpecnejsi ludia, ako ti, ktori daju peniaze na svoje zvierata, su ti, ktori chcu rozhodovat o tom, kam maju ostatni dat peniaze, ktore zarobili a pritom vobec netusia, ci napriklad nepomahaju aj ludom, neprispievaju na rozne zbierky atd.
Ale ak ti tvoj vykrik zufalstva pomohol, je to v poriadku, aspon sa ti snad ulavilo.
A este dufam, ze ty si nedoprajes nic navyse, zijes len na rozkoch a vode a zvysok penazi davas charite.