Sýrsky škrečok vydáva divné zvuky
Neviete niekto čím by to mohlo byť ? Už aj keď spí tak to robí predtým tiež sa ako keby rozprával ale teraz to je iné a máme pocit že to môže byť tým že pohrýzol drevený domček sa mohol aj pojesť
@chrobak7 taký chrapot ako keby až sa mu bruško s tým hýbe:( a bojíme sa aby tam nemal niekde zaseknutý drieku z toho dreva lebo už ani nič neje a nepije
Veterinár ti asi povie viac.
Aký je starý? Koľko má rokov?
Nemyslím, že by mal niečo v bruchu. On drevo nezožerie, len ho rozhryzie, toho sa nemusíš báť. Tam bude iný problém.
Není starý ma 2 mesiace teda ak nás nesklamali v akvachove kde mal 4 týždne ževraj 🤷♀️ len sa bojím ísť s ním k lekárovi aby ho neuspal🥺
a preco by ho mal uspat, aj ty sama chodis k dr alebo s detmi a tiez vas hned nepochovavaju. ad jedna, z chov produktu by som uz nekupila, predavaju geneticky uz chore zvierata, sem tam vynimka, moze byt prechladeny, ake ma byvanie? nasa ale my mame cambel skrecka picas spanku vydáva zvuk ako moncicak, ale to znamena, ze je spokojna.
@lizatko1009 prechladnuty určite nie lebo je stále v teple a on vydáva tie zvuky aj keď nespí už mi to príde až také ako keby sa mu ťažko dýchalo
Môže byť , že je nervózny z prostredia ak nie je v hodných podmienkach. Podstieľku máte akú? Môže sa stať, že vdychuje prach z pilín ak sú veľmi prašné. Veterinár by ho mal podľa mňa vidieť. Neuspí ti ho nikto, aj keby chceli musela by si predsa súhlasiť ty.
@ayato normálne kupované piliny
Značka? Ideálne ak by ste piliny vymenili za hobliny.
aku pouzivate znacku postieľky? mate box alebo klietku? nevieš nahrat ten zvuk a poslat?
Bojíš sa ísť k veterinarovi? To sa budeš len tak pozerať ako sa možno dusí a vypisovať na MK?????

Čo sú to "divné zvuky"?
Škrečok rozhryzie všetko, čo je mäkšie, ako jeho zuby. To je úplne normálne. Ja som mal debničky z plechu, pletiva a plexiskla.