Toy pudel
Ahojte. Prosim odporucte mi nejakeho registrovaneho chovatela, ktory predava toy pudlov aj s papiermi a cistym rodokmenom 🙏 kludne aj zahranicie. Bola by som rada ak by ste mi odporucili niekoho s kym mate aj skusenosti 🙂 tu na slovensku som zial nasla len mnoziarne 😔 dakujem.
@sasula8892 na FB sa pridaj do skupin: Pudlici a Pudlove - fanklub plemene, chovatelia tam pridavaju steniatka. Treba ratat s tym, ze vela je rezervovanych este pred narodenim vrhu, zalezi na farbe a pohlavi a trw a ratat s vyssou cenou, mtora sa odvija od kvality rodicov.
Tiez hladam, najdi si chovatelsky klub pudlov, je tam odkaz aj na cz. Na to ako su tie steniatka drahe su hned vsetky rezervovane.
@sonula ahoj. tade uz som pozerala ale nejak moc ma nepresvedcili. Skor tam maju klasickych velkych ale toy pudli nic moc veru 🤷♀️
@sasula8892 na FB sa pridaj do skupin: Pudlici a Pudlove - fanklub plemene, chovatelia tam pridavaju steniatka. Treba ratat s tym, ze vela je rezervovanych este pred narodenim vrhu, zalezi na farbe a pohlavi a trw a ratat s vyssou cenou, mtora sa odvija od kvality rodicov.
@9lf9 dakujem. Ano praveze ratame s dost vysokou cenou a ked uz zaplatime tak chcem si byt ista ze je to cistokrvny pudlik s papiermi 🙂
@9lf9 dakujem. Ano praveze ratame s dost vysokou cenou a ked uz zaplatime tak chcem si byt ista ze je to cistokrvny pudlik s papiermi 🙂
@sasula8892 my sme to mali rovnako, drzim palce pri vybere.
https://pudelklub.sk/chov/chovatelia/
Tu ste nic nenašli?
@sasula8892 a co stoji ten pudlik?
Klub chovatelov pudlov, tam najdete kontakt na vsetky registrovane chs na SK. A ratajte cenu 3000+.

Tiez hladam, najdi si chovatelsky klub pudlov, je tam odkaz aj na cz. Na to ako su tie steniatka drahe su hned vsetky rezervovane.