icon

Toy pudel

sasula8892
Dnes o 07:26

Ahojte. Prosim odporucte mi nejakeho registrovaneho chovatela, ktory predava toy pudlov aj s papiermi a cistym rodokmenom 🙏 kludne aj zahranicie. Bola by som rada ak by ste mi odporucili niekoho s kym mate aj skusenosti 🙂 tu na slovensku som zial nasla len mnoziarne 😔 dakujem.

sonula
Dnes o 07:42

Tiez hladam, najdi si chovatelsky klub pudlov, je tam odkaz aj na cz. Na to ako su tie steniatka drahe su hned vsetky rezervovane.

9lf9
Dnes o 07:48

@sasula8892 na FB sa pridaj do skupin: Pudlici a Pudlove - fanklub plemene, chovatelia tam pridavaju steniatka. Treba ratat s tym, ze vela je rezervovanych este pred narodenim vrhu, zalezi na farbe a pohlavi a trw a ratat s vyssou cenou, mtora sa odvija od kvality rodicov.

sasula8892
autor
Dnes o 07:48
@sonula

Tiez hladam, najdi si chovatelsky klub pudlov, je tam odkaz aj na cz. Na to ako su tie steniatka drahe su hned vsetky rezervovane.

@sonula ahoj. tade uz som pozerala ale nejak moc ma nepresvedcili. Skor tam maju klasickych velkych ale toy pudli nic moc veru 🤷‍♀️

sasula8892
autor
Dnes o 07:51
@9lf9

@sasula8892 na FB sa pridaj do skupin: Pudlici a Pudlove - fanklub plemene, chovatelia tam pridavaju steniatka. Treba ratat s tym, ze vela je rezervovanych este pred narodenim vrhu, zalezi na farbe a pohlavi a trw a ratat s vyssou cenou, mtora sa odvija od kvality rodicov.

@9lf9 dakujem. Ano praveze ratame s dost vysokou cenou a ked uz zaplatime tak chcem si byt ista ze je to cistokrvny pudlik s papiermi 🙂

9lf9
Dnes o 07:58
@sasula8892

@9lf9 dakujem. Ano praveze ratame s dost vysokou cenou a ked uz zaplatime tak chcem si byt ista ze je to cistokrvny pudlik s papiermi 🙂

@sasula8892 my sme to mali rovnako, drzim palce pri vybere.

anonym_21ce97
Dnes o 08:14
robodracica
Dnes o 08:16
@sasula8892

@sasula8892 a co stoji ten pudlik?

colsami
Dnes o 08:17

Klub chovatelov pudlov, tam najdete kontakt na vsetky registrovane chs na SK. A ratajte cenu 3000+.