icon

Trendy v sociálnych médiách - ultrazvuky s fotkami psov

30. máj 2025

Zeny co si davaju na instagram a fb stiahnute fotky ultrazvukov kde je miesto dietata pes🙈 co to je za trend? Ci nejaka porucha?

viestta
30. máj 2025

nemusis vsetko chapat 😉

zuzanita1609
30. máj 2025

Pri týchto témach pôjde koník veľmi rýchlo "dole vodou" 😏.

bystrozraky
30. máj 2025

Hehe, zaujímavé. U nás v Nemecku zakázali všetky ultrazvuky, aj tie 3D pre deti, aby si rodičia robili pre zábavu forky a filmy. Tak možno teraz nemajú s týmito prístrojmi čo robiť, a preto ich takto skomercializovali. Ultrazvuk pre tehotné je povolený len pre diagnostické účely... čo už dávno malo byť tak, lebo každý si myslí, že ultrazvuk je neškodný... to sú tí, čo s ultrazvukom nikdy nič nečistili 🙂

hederamonstera
30. máj 2025

Pes je nove dieta, rastlina novy pes. Je narastajuci trend, ked ludia nechcu deti ale maju zvierata a spravaju sa k nim ako k detom, tak robia aj taketo traposiny

rozculena
30. máj 2025

nič také som nevidela

heln
30. máj 2025

je to trend ako ktory kolvek iny, prisiel, zaujal, chvilu to vsetci opakovali, pomaly sa na to zabudlo.

miriamzba
30. máj 2025

Omg 😆 že porucha, pekne povedané. Možno začiatok novej éry. Niektorí si z tých psov robia hracicky a projektuju na nich rôzne svoje predstavy či ocakavania. Ale keď už sú kočíky, škôlky a kaviarne pre psov, tak ich možno onedlho čaká aj povinná školská dochádzka 🤔

nika523
30. máj 2025

Vieš čo si o tom myslím? Vôbec nič, je to každého vec nech si každý robí čo chce keď tým nikomu neublizuje aj fotky nech si dáva aké chce,

sisska96
30. máj 2025

Iba sú sprosté

nika523
30. máj 2025
@sisska96

Iba sú sprosté

@sisska96 sprostý je ten kto to hovorí o druhých, pre hlupáka každý hlúpy

bielasovicka
30. máj 2025

Áno, je to porucha. Nevadí, aspoň vieme koľko ľudí tu beha s poruchami 🤔

elenka74
30. máj 2025

Prečo porucha? Majú radi svojho psíka a tešia sa na šteniatka

tiezjedna
30. máj 2025

to som nikdy nevidela

sisi1837
30. máj 2025

Prečo porucha? Nie každý chce dieťa. Niekto má domáceho miláčika ako svoje dieťa a je to úplne V PORIADKU.

marsmykkok
30. máj 2025

A čo je na tom ako porucha alebo čudné ak to chápem správne že ide o ultrazvuk kotnej feny a teda proste sa chcú podeliť o proces čakania na vytúžené šteniatko? Ak si ja objednám nové auto a podelím sa o objednávku alebo obrázok auta hoci auto sa len ešte vyrába bude to tiež choré? Je to proste len že ukazujú proces čakania na niečo na čo sa tešia.

lija22
30. máj 2025
@bystrozraky

Hehe, zaujímavé. U nás v Nemecku zakázali všetky ultrazvuky, aj tie 3D pre deti, aby si rodičia robili pre zábavu forky a filmy. Tak možno teraz nemajú s týmito prístrojmi čo robiť, a preto ich takto skomercializovali. Ultrazvuk pre tehotné je povolený len pre diagnostické účely... čo už dávno malo byť tak, lebo každý si myslí, že ultrazvuk je neškodný... to sú tí, čo s ultrazvukom nikdy nič nečistili 🙂

@bystrozraky coze akoze zakazali? Mozes napisat viac prosim. Nedari sa mi to vyguglit

hederamonstera
30. máj 2025
@elenka74

Prečo porucha? Majú radi svojho psíka a tešia sa na šteniatka

@elenka74 si to nepochopila. Ony to postuju akoze sono ich brucha a tam necakaju dieta ale steniatko ;)

autor
31. máj 2025
@hederamonstera

Pes je nove dieta, rastlina novy pes. Je narastajuci trend, ked ludia nechcu deti ale maju zvierata a spravaju sa k nim ako k detom, tak robia aj taketo traposiny

@hederamonstera presne tak to bolo myslene , nehovorim o kotnej fenke, hovorim o tom ako zena da status “ludia mi hovoria ze pes nie je moje dieta a moj nazor je ze ano je a dala fotku zeny ako lezi na ultravuku a na monitore v bruchu je pes”

Ludom kvalitne j*be.

nika523
31. máj 2025

Každého vec a nie tvoja starosť

procrastique
31. máj 2025

Čím bude menej rodičov tým viac vynikneš ty aká si skvelá, úžasná a obetavá, že si priviedla na svet človeka a nie psa. Gratulujem ti už teraz, škoda, že ostatní to neocenili tak ako by si očakávala.

nika523
31. máj 2025
@procrastique

Čím bude menej rodičov tým viac vynikneš ty aká si skvelá, úžasná a obetavá, že si priviedla na svet človeka a nie psa. Gratulujem ti už teraz, škoda, že ostatní to neocenili tak ako by si očakávala.

bessie12
31. máj 2025

Môj ty Bože, to sú mi problémy 🤦‍♀️

bystrozraky
31. máj 2025
@lija22

@bystrozraky coze akoze zakazali? Mozes napisat viac prosim. Nedari sa mi to vyguglit

lija22
31. máj 2025

@bystrozraky dakujem. Zaujimave

autor
1. jún 2025
@procrastique

@procrastique od stetulky co Prezentuje na koníkovi OF si blud fakt cenim 😇

viestta
1. jún 2025
@anonym_autor

@procrastique od stetulky co Prezentuje na koníkovi OF si blud fakt cenim 😇

Ty si fakt nepochopila o com je ten status o OF u @procrastique ?

sisska96
2. jún 2025
@bielasovicka

Áno, je to porucha. Nevadí, aspoň vieme koľko ľudí tu beha s poruchami 🤔

@bielasovicka veľaaaaaaaaaaaaaaaaa 😂

nika523
2. jún 2025
@viestta

Ty si fakt nepochopila o com je ten status o OF u @procrastique ?

@viestta jasné že nepochopila nemá čím