icon

Zrazená mačka a stratená ľudskosť

19. mar 2025

Dnes sme mali veľmi nemilú skusenost ,šli sme na nákup s mužom a dieťaťom a na opačnej strane sme videli zrazenú mačku ktorá akoby nevedela udvihnut hlavu ale trepotala celým telom auto stalo pred nou .Hrozný pohľad kde bolo vidieť ako zviera trpí,keď sme sa vracali z obchodu schválne som pozerala ci tam je a vieteco ? Bola tam pohodená v tráve ako kus odpadu a ešte živá:( vzali sme ju na veterinu kde pre ňu nemohli už nič urobiť len jej dat injekciu .Teraz večer premýšľam koľko by tam trpela ?prečo vodič ktorý zastavil a stal pred ňou (netusim ci ju zrovna ten zrazil )ju nezobral na veterinu?možno to mohlo dopadnúť inak !kde sme nechali ľudskosť? Na to telíčko ktoré sa tak trepotalo a hlava neposluchala už zrejme nezabudnem a budem si vyčítať ze sme ju nezobrali hneď. Možno sa budete smiať ale veľmi ma ten pohľad na ňu zasiahol.

Strana
z4
silvia2013
26. mar 2025

@dobryden to nechaj na mna. Ludia si dokazu pomoct , ale zvierata nie. Ci mam tebe poslat € na ucet?

daniela626
2. apr 2025

Ahojte, tento príbeh ma veľmi zasiahol. Tiež som si už viackrát všimla podobné situácie pri cestách – veľa cestujem autom a často vidím zrazené zvieratá.

Nechápem, prečo je to u nás takto bežné. A práve preto ma táto téma už dlhšie trápi – a snažila som sa to spracovať aj v článku:
👉 https://labenka.sk/clanky/vseobecne/zrazene-zvi...
Možno niekoho povzbudí k zamysleniu alebo mu pomôže vedieť, že nie je sám, komu to nie je jedno.
Držím palce všetkým, ktorí majú srdce na správnom mieste. ❤️

Strana
z4