Zrazená mačka a stratená ľudskosť
Dnes sme mali veľmi nemilú skusenost ,šli sme na nákup s mužom a dieťaťom a na opačnej strane sme videli zrazenú mačku ktorá akoby nevedela udvihnut hlavu ale trepotala celým telom auto stalo pred nou .Hrozný pohľad kde bolo vidieť ako zviera trpí,keď sme sa vracali z obchodu schválne som pozerala ci tam je a vieteco ? Bola tam pohodená v tráve ako kus odpadu a ešte živá:( vzali sme ju na veterinu kde pre ňu nemohli už nič urobiť len jej dat injekciu .Teraz večer premýšľam koľko by tam trpela ?prečo vodič ktorý zastavil a stal pred ňou (netusim ci ju zrovna ten zrazil )ju nezobral na veterinu?možno to mohlo dopadnúť inak !kde sme nechali ľudskosť? Na to telíčko ktoré sa tak trepotalo a hlava neposluchala už zrejme nezabudnem a budem si vyčítať ze sme ju nezobrali hneď. Možno sa budete smiať ale veľmi ma ten pohľad na ňu zasiahol.
Ahojte, tento príbeh ma veľmi zasiahol. Tiež som si už viackrát všimla podobné situácie pri cestách – veľa cestujem autom a často vidím zrazené zvieratá.
Nechápem, prečo je to u nás takto bežné. A práve preto ma táto téma už dlhšie trápi – a snažila som sa to spracovať aj v článku:
👉 https://labenka.sk/clanky/vseobecne/zrazene-zvi...
Možno niekoho povzbudí k zamysleniu alebo mu pomôže vedieť, že nie je sám, komu to nie je jedno.
Držím palce všetkým, ktorí majú srdce na správnom mieste. ❤️

@dobryden to nechaj na mna. Ludia si dokazu pomoct , ale zvierata nie. Ci mam tebe poslat € na ucet?