icon

Zvláštne správanie zajačika: Je to normálne?

spanielka44
14. jan 2025

Ahojte ti čo vlastníte zajka je toto normálna poloha na oddych? Ja som sa veľmi zlakla že zomrel ale zrazu vyskočil a začal behat všade okolo.. zajko ma ani nie dva roky a nedávno bol na operácii lebo mu zle rástli zúbky, pridám foto do komentára

spanielka44
autor
14. jan 2025
jancazvalova
14. jan 2025

@spanielka44 ano zajkovia zvyknu takto oddychovat a to je len dobry znak, lebo sa citil bezpecne ked bol az takto 🙂

vikiki29
14. jan 2025

Áno úplne normálka. Náš sa takto vyvalí, ešte sa akoby hodil do tej polohy 😂

ayato
14. jan 2025

Áno, aj naša tak oddychovala. Má sa u vás dobre, dôveruje vám tak sa uvoľnil.

spanielka44
autor
14. jan 2025

Ste ma riadne potešili on sa takto prvýkrát vyvalil a ja už som rozmyslala že kde ho pochovam chudacka 😁😁 inak zvykne oddychovat len na boku ale je to taký šašo 😅

orta
14. jan 2025

krasny je mucko ♥ ano aj my ked sme mali zajka tak takto oddychoval 🙂

nacomeno2
14. jan 2025

Naša sa takto zvykne vyvalit po raňajkách 😁 najlepšie rovno s labou v miske 😅 ale prvýkrát som sa zľakla aj ja, hlavne preto že ňou vyslovene buchlo o zem 😂

tyrkysovy_joekey
14. jan 2025

Pri vsetkych tych temach o podvadzani, vztahoch a pod...som podla nadpisu odhadoval inu temu. 😂

Zajo zlaty, vetra brusko 😉

spanielka44
autor
14. jan 2025

@tyrkysovy_joekey ten druhý zajacik mi občas lezie na nervy ale nespráva sa zvlastne 😂

sperling1
19. jan 2025

Jasné kľud, čím viac "na saláme" poloha, tým mu je lepšie. Zle je keď škrípe zúbkami alebo by sa Vám zdal nafuknutý. A všetky otázky ohľadom zajkov sa treba pýtať na OZ Zachráň zajka na Facebooku, tam sú chovatelia, ktorí zachraňujú a vedia toho viac ako veterinári na Slovensku.