icon

10 rokov nevymaľovaný byt

19. jún 2023

Dievčatá, ako často maľujete byty? My sme si náš celý vymaľovali pred 10 rokmi... a potom popri malých deťoch akosi nebol čas, ale ani extra nutnosť, deti po stenách nikdy nepísali... len ja si pamätám, že moji rodičia maľovali každých cca 5 rokov... manžel hovorí, že to sa robilo preto, lebo sa bielilo vápnom, ktoré malo dezinfekčné účinky... že dnes pri farbách to nie je nutnosť... ide totiž o to, že ja mám stále v hlave, že ten byt už treba súrne vymaľovať, lebo nám to môže škodiť...

Strana
z2
autor
20. jún 2023

@kaktusik007 vtedy nám to nenapadlo, byť bol po kompletnej rekonštrukcii, maľovali sme len preto, lebo som chcela farebné steny, nie biele. Ale už vtedy manžel videl, že na niektorých miestach sa to zlupuje a povedal, že ďalší náter to už nedá, bude treba oskrabat

kaktusik007
20. jún 2023

no tak toto je pruser... vtedy ste si to ulahcili, dnes vdaka tomu budete trpiet podstatne viac.... Lebo teda skrabat steny ked v byte byvas - fuuu, nezavidim. A ano, toto potom dovolenku na to potrebujete. Oskrabat, penetrak minimalne jedna vrstva, dokladne nechat zaschnut, a farba....
no co ti k tomu poviem - vtedy ked manzel videl ze je to nekvalitne namalovane a nerobi to dobrotu, ste to mali urobit. NIe strcit hlavu do piesku stylom - to je dobre. hold, nie je. Vypomstilo sa vam to.

autor
20. jún 2023

@poopsie manžel sa nevyhovara, on urobí všetko v byte, aj elektriku minulé leto sám poprerabal. U nás je skôr opačný problém, že on nechce nikoho na pomoc, všetko si najradšej robí sám, len ma sklerózu multiplex a už ma trochu problém so stabilitou na rebríku. Aké to dáme 😉

Strana
z2