icon

Aké hrnce odporúčate pre plynový sporák a myčku?

nicoletta98
Včera o 12:26

Dobrý deň, ako píše v názve. Momentálne mám z mobelixu, ale farba zospodu ide dole. Najlepšie trojdielna sada, plynovy sporák a vhodne do myčky. Ďakujem 😊

simca115
Včera o 12:29

@nicoletta98 za mňa Tefal značka 🙂

marica61
Včera o 12:30

@nicoletta98 Ja mám už roky Tescoma Prezident
a som veľmi spokojná.

modrahruska
Včera o 12:31

Belis smaltovane, su uplne super, trochu tazsie ale nic hrozne, mam jeden uz roky, pred par rokmi som prikupila dalsiu sadu, za mna uplna spokojnost

stellarstar
Včera o 12:43
@modrahruska

Belis smaltovane, su uplne super, trochu tazsie ale nic hrozne, mam jeden uz roky, pred par rokmi som prikupila dalsiu sadu, za mna uplna spokojnost

@modrahruska prosím ťa si tými smaltovanými spokojná? Ak v nich niečo mixuješ nekazi sa vrch? A pri varení sa tam nič nepripáli? Ďakujem

anonym_f54400
Včera o 12:51

Nerezove, podla financii, tefal, ikea (nie tie najlacnejsie), aj lidl da sa

ivicatolic
Včera o 12:51

@nicoletta98 belis , česká značka, nezničiteľné, mám ich už 30 rokov,😁😁😁👍

modrahruska
Včera o 13:11
@stellarstar

@modrahruska prosím ťa si tými smaltovanými spokojná? Ak v nich niečo mixuješ nekazi sa vrch? A pri varení sa tam nič nepripáli? Ďakujem

@stellarstar ano som velmi spokojna, mixujem velmi malo, ponornym mixerom a neznicilo sa nic. Nepripaluje sa mi v nich, ono to nie su take tie klasicke stare smaltovane jednovrstvove hrnce co sme poznali od starych mam, toto je tazsie lebo maju specialnu upravu, fakt su super. Jeden mam uz vyse 10 rokov, ten je lahsi a trochu iny ale tiez uplne super, je klasicky myslim ze rada standard, tieto novsie (kupovala som asi pred 4 rokmi) su este lepsie podla mna a tie su z rady premium.

stellarstar
Včera o 13:21
@modrahruska

@stellarstar ano som velmi spokojna, mixujem velmi malo, ponornym mixerom a neznicilo sa nic. Nepripaluje sa mi v nich, ono to nie su take tie klasicke stare smaltovane jednovrstvove hrnce co sme poznali od starych mam, toto je tazsie lebo maju specialnu upravu, fakt su super. Jeden mam uz vyse 10 rokov, ten je lahsi a trochu iny ale tiez uplne super, je klasicky myslim ze rada standard, tieto novsie (kupovala som asi pred 4 rokmi) su este lepsie podla mna a tie su z rady premium.

@modrahruska ďakujem, tak sa kuknem po nich