Aké sú výhody vianočného stromčeka na pníku?
Tie, co ste mali také tie vianočné stromčeky s tým pnikom, boli ste spokojne? Ako to vyzeralo v skutocnosti?
Akú veľkosť ste si kúpili? 160 ci 180 cm? Od koho (myslím eshop)?
Uvažujem na budúce Vianoce, žeby som vymenila stromček. Len nevidela som ho nikde reálne, tak ze ako to vyzerá?
Ak viete pridať aj real foto, potešilo by 😊
Ďakujem všetkým
@ukgirls ano, presne. Ako vyzerá v reali by som chcela vedieť... lebo vieme, aké sú fotky z eshopov.
ja mam z neakej polskej stranky ..180cm ale ten cicik na vrchu ohybam kedze je taky vypelichany a da to dole cca 10cm ... a spokojna som .. nezaberie vela miesta ... macka si poden rada lahne a aj darceky sa lahsie vyberaju .. ale uz nas unavuje -mame ho cez 3 roky .. tak planujem kupit novy na striedacku .. a samozrejme u kazdeho eshopu vyzera inak ako klasicky umely
Ja som ho kupovala pred dvomi rokmi.A som spokojná.
Aj my ho máme tretie Vianoce a je taký "spratnejsi". Som spokojná. Kúpila som v poľsku na trhu
Máme ho od nas z Flory https://florasystem.sk/e-shop/T369-Stromceky-na...
odkiaľ si? v BA v sieti obchodoch krasne vianoce maju 50% dole, sice aj tak drahsie ako kamarat kupoval v PL, ale aj tak ok cenovo, tam maju aj take s 3D ihlicim, my mame taky a aj rodicia ai taky kupili
Mne sa páčil ako to začali predávať, ale zrazu to mal každý a za mňa sa to stal gýč. Rovnako ako kedysi biele stromčeky, celé ružové stromčeky a podobne. Ja by som investovala do kvalitného 3D stromčeka neutrálneho, to nikdy nevyjde z mody a máš aj na 10 rokov a môžeš meniť ozdoby ako chceš čo vyjdú pár eur.

Myslis tento?