icon

Aké sú výhody vianočného stromčeka na pníku?

4. jan 2025

Tie, co ste mali také tie vianočné stromčeky s tým pnikom, boli ste spokojne? Ako to vyzeralo v skutocnosti?
Akú veľkosť ste si kúpili? 160 ci 180 cm? Od koho (myslím eshop)?
Uvažujem na budúce Vianoce, žeby som vymenila stromček. Len nevidela som ho nikde reálne, tak ze ako to vyzerá?
Ak viete pridať aj real foto, potešilo by 😊
Ďakujem všetkým

ukgirls
4. jan 2025

Myslis tento?

autor
4. jan 2025

@ukgirls ano, presne. Ako vyzerá v reali by som chcela vedieť... lebo vieme, aké sú fotky z eshopov.

ukgirls
4. jan 2025

ja mam z neakej polskej stranky ..180cm ale ten cicik na vrchu ohybam kedze je taky vypelichany a da to dole cca 10cm ... a spokojna som .. nezaberie vela miesta ... macka si poden rada lahne a aj darceky sa lahsie vyberaju .. ale uz nas unavuje -mame ho cez 3 roky .. tak planujem kupit novy na striedacku .. a samozrejme u kazdeho eshopu vyzera inak ako klasicky umely

sudocek
4. jan 2025

Ja som ho kupovala pred dvomi rokmi.A som spokojná.

miggy
4. jan 2025

Aj my ho máme tretie Vianoce a je taký "spratnejsi". Som spokojná. Kúpila som v poľsku na trhu

lizatko1009
5. jan 2025

odkiaľ si? v BA v sieti obchodoch krasne vianoce maju 50% dole, sice aj tak drahsie ako kamarat kupoval v PL, ale aj tak ok cenovo, tam maju aj take s 3D ihlicim, my mame taky a aj rodicia ai taky kupili

maca1984
5. jan 2025

Máme taký na chalupe.
180 cm, kupovaný cez jednu fb stránku ale už pár rokov dozadu

marsmykkok
5. jan 2025

Mne sa páčil ako to začali predávať, ale zrazu to mal každý a za mňa sa to stal gýč. Rovnako ako kedysi biele stromčeky, celé ružové stromčeky a podobne. Ja by som investovala do kvalitného 3D stromčeka neutrálneho, to nikdy nevyjde z mody a máš aj na 10 rokov a môžeš meniť ozdoby ako chceš čo vyjdú pár eur.