Ako bezpečne používať pyrolýzu rúry?
Ahojte, tie co mate rury s pyrolyzou ako casto tento program pustate? Ruru mam uz par rokov a vzdy ju cistim rucne ale teraz by sa jej zislo dokladnejsie cistenie a priznam sa cistenie rury neni zrovna moja oblubena cinnost.Ja sa len troska obavam tej vysokej teploty. Na co si dat pri tomto type cistenia pozor okrem toho ze treba vybrat vsetko z rury a vycistit sklo aby sa na nom nepripalili necistoty. Vdaka za rady
@renka30 ahojte veľmi ma zaujala táto diskusia nakoľko som ešte o tom nepočula
Ak mi vie niekto poradiť ako zistím či mám aj ja túto funkciu na sporáku ďakuje
@krasolienka1 ak pyro má, tak veľmi pravdepodobne budeš mať na ovládaní nejaký takýto znak...
@tiezjedna dakujem tak to asi nemám škoda 😆
@krasolienka1 v navode na pouzitie to urcite bude, ak ho nemas tak ho najdes na internete
Ahoj, určitě využívej, když můžeš 🙂 Já mám na troubě krátkou i dlouhou pyrolýzu a je to teda skvělá věc - už žádné ruční čistění 🙂 Používám i 6x do roka a záleží na tom, jak moc je trouba špinavá od pečení a grilování jídel.
@krasolienka1 treba pozriet navod a popis k produktu. Ja tiez pyrolyzu vraj mam ale ziadny znak nikde nie je o tom 🙂 chystam sa to pohladat ked budem mat cas :D
Dobry den ako zistim ze rura ma tuto funkciu?
@sunnyday1111 pozries parametre alebo navod
@sunnyday1111 daj do vyhladavaca rura pyrolyza, prip. na stranke predajcu zaskrtni moznost pyrolyza...

@luci88nka sprej z dmky, alebo gel z amway