icon

Ako bezpečne používať pyrolýzu rúry?

renka30
13. dec 2024

Ahojte, tie co mate rury s pyrolyzou ako casto tento program pustate? Ruru mam uz par rokov a vzdy ju cistim rucne ale teraz by sa jej zislo dokladnejsie cistenie a priznam sa cistenie rury neni zrovna moja oblubena cinnost.Ja sa len troska obavam tej vysokej teploty. Na co si dat pri tomto type cistenia pozor okrem toho ze treba vybrat vsetko z rury a vycistit sklo aby sa na nom nepripalili necistoty. Vdaka za rady

Strana
z2
simca06022011
16. dec 2024

@luci88nka sprej z dmky, alebo gel z amway

fairyy
16. dec 2024

@luci88nka ja ich namocim do nejakeho saponatu na noc do lavora a potom do mycky na 70 stupnov... a ked skonci mycka hned vyberam ak ostane nahodou niekde nieco, tak v tom mokrom teplom.stave to ide krasne rychlo dole hubkou

renka30
autor
16. dec 2024

@luci88nka ano, ten smrad je hnusny ale bola som doma iba ja a okna som mala pootvarane. A rosty a vysuvy som namocila na hodinu do umyvadla s tabletou do umyvacky a pekne to potom s drotenkou islo dole

krasolienka1
16. dec 2024

@renka30 ahojte veľmi ma zaujala táto diskusia nakoľko som ešte o tom nepočula
Ak mi vie niekto poradiť ako zistím či mám aj ja túto funkciu na sporáku ďakuje

tiezjedna
16. dec 2024

@renka30 mám Siemens, má tri stupne čistenia a používam ten najsilnejší asi 3x do roka. Keby bolo treba častejšie, tak pokojne častejšie. Ani vo sne by mi nenapadlo čistiť to ručne.

tiezjedna
16. dec 2024

@krasolienka1 ak pyro má, tak veľmi pravdepodobne budeš mať na ovládaní nejaký takýto znak...

krasolienka1
16. dec 2024

@tiezjedna dakujem tak to asi nemám škoda 😆

renka30
autor
16. dec 2024

@krasolienka1 v navode na pouzitie to urcite bude, ak ho nemas tak ho najdes na internete

jennyska
16. dec 2024

Ahoj, určitě využívej, když můžeš 🙂 Já mám na troubě krátkou i dlouhou pyrolýzu a je to teda skvělá věc - už žádné ruční čistění 🙂 Používám i 6x do roka a záleží na tom, jak moc je trouba špinavá od pečení a grilování jídel.

simca06022011
16. dec 2024

@krasolienka1 treba pozriet navod a popis k produktu. Ja tiez pyrolyzu vraj mam ale ziadny znak nikde nie je o tom 🙂 chystam sa to pohladat ked budem mat cas :D

sunnyday1111
1. apr 2025

Dobry den ako zistim ze rura ma tuto funkciu?

aalt
1. apr 2025

@sunnyday1111 pozries parametre alebo navod

luxus10
1. apr 2025

@sunnyday1111 daj do vyhladavaca rura pyrolyza, prip. na stranke predajcu zaskrtni moznost pyrolyza...

Strana
z2