icon

Ako bezpečne uchytiť dekoráciu na vchodové dvere?

28. aug 2025

Ako dávate dekorácie na vchodové dvere na byte? Napríklad vianočný veniec a podobne, ako ho tam uchytíte, o čo? Ďakujem

minenkaa
28. aug 2025

@anonym_autor klincek, háčik čo sa lepí

katica06
28. aug 2025

@anonym_autor používam toto, ale opačnej strany, ak práve nemám veniec tak len odlepim

autor
28. aug 2025
@katica06

@anonym_autor používam toto, ale opačnej strany, ak práve nemám veniec tak len odlepim

@katica06 toto aj mám a premýšľala som nad tým, no udrží to veniec v pohode?

katica06
28. aug 2025
@anonym_autor

@katica06 toto aj mám a premýšľala som nad tým, no udrží to veniec v pohode?

@anonym_autor záleží od váhy , viem poslať foto aký veľký veniec dávam

martinka17
28. aug 2025

Ja mám tieto háčiky, nevadí to tesneniu ani bezpečnostným uzáverom.kupila som v IKEA.

maminkadeticiek
28. aug 2025

Ja som obviazala popod kikatko hrubu snurku a na nu som.prevezovala sezonne vence.

timea301196
28. aug 2025

Na sheine sú krásne dlhé háčiky. Ja mám dve prísavky a dva háčiky také malé kovové.

kikusenka1
28. aug 2025

Ak nie su bezpečnostné dvere klinec a kladivo

madeincssr
28. aug 2025

@anonym_autor ak ti samolepny hacik (kup kovove, ktore maju velku prilepovaciu plochu obojstrannej pasky) na dverach odpadne, zoskrabkaj z neho tu obojstrannu pasku, docisti technickym benzinom hacik aj dvere a nalep ho na transparentny napr. T-rex tmel (v hobby marketoch alebo dobrych farby-laky dostanes aj male balenie, ako zubna pasta). Ak hacik budes chciet odstranit, da sa hacik "odrezat" silonom, plastovou kartou a tmel opatrne odskrabkat plastovou skrabkou/nechtom a docistit vhodnym riedidlom (ktore nenalepta dvere).

anonym_2aec67
28. aug 2025

@anonym_autor magnet