icon

Ako dlho trvá tepovanie sedačky a kresla?

8. jún 2025

Tie čo dávate tepovať sedačku, približne ako dlho trvá vytepovať menšiu sedačku do L + kreslo? Objednala som si túto službu druhý krát v živote došli dvaja a už už som si myslela že tu prespia, pobudli u mňa viac než tri hodiny.

denkabemommy
8. jún 2025

Tak záleží aj od toho ako moc znečistený gauč bol. Raz sa u nás zdržal chalan 3.5h ale preto, že dával dole fľak od oleja, ktorý drhol hodinu 🙂. Ale pri bežnom znečistení si prenajímam len samotný tepovač, sama som to zvládla vždy cca do 1h.

autor
8. jún 2025
@denkabemommy

Tak záleží aj od toho ako moc znečistený gauč bol. Raz sa u nás zdržal chalan 3.5h ale preto, že dával dole fľak od oleja, ktorý drhol hodinu 🙂. Ale pri bežnom znečistení si prenajímam len samotný tepovač, sama som to zvládla vždy cca do 1h.

@denkabemommy žiadna hrozná špina, dvojročna sedačka, tepovana prvý krát pred rokom, nemám malé deti, ani domáce zvieratá ktorí by sedeli pri nás na gauči, na jednom mieste bol fľak, rozliala som zelený čaj, a nevedela som dostatočne vyčistiť. Kreslo som ani nechcela dať tepovať ale vyšla som z izby a baba sa do toho už pustila kým som prišla naspäť. Tepovali aj zo zadu aj vnútro, všade hoci som hovorila vopred že určite časti sa dajú rozzipsovať to beriem v práčke
Pán ktorého som vlani volala už tieto služby neposkytuje, ale vlani som ani mláky na podlahe., vytepovali za neporovnateľne kratšiu dobu za lepšiu cenu.