icon

Ako dosiahnuť intenzívnejšiu vôňu z difuzéra?

domka1205
28. jan 2025

Ahojte, je tu podobný maniak na bytové vône ako ja ? Máte nejaké tipy ako docieliť,že bude difuzer v byte výraznejšie voňať? Ja kupujem rôzne, najviac značku rituals a vždy mi tie klasické pekne vonali, nie zas na odpadnutie ale cítiť bolo. Teraz som si kúpila tu luxusnejšiu radu vona pačuli&oud a necítim vôbec nič! A to som sa bála či ma až hlava nebude bolieť, parfumy s oudom mi niekedy nesedia. Tyčinky som dala najprv asi 8,potom som všetky skúšala napchať to ani nešlo, otáčala som ich keď už boli nasiaknuté a nič. Mám ho v obývačke v byte mám na stolíku pod tv, teda absolútne necítim nič iba keď dam nos úplne k tycinkam. Ani keď prídem domov že aspoň náznak. Sklamanie za 60€ teda,máte pripadne nejakú značku ktorá vie naozaj pekne prevoňať byt? Značka vila hermanos sa mi celkom páčila ale budem rada za nejaké tipy 😊

vorkola
28. jan 2025

No tie co spominas ,ze ziadny osoh, ale stali 60 eur, tak to reklamuj..no to ja by som ani nezaspala,nie je to Bohvie co tych 60 eur ,alez principu k vyrobcovi. Ja som vlani kupila difuzer v kauflande no bohuzial nic,absolutne,,tiez by som mala prevonany dom

kavasmliekom
28. jan 2025

Ja som mala tieto 2ks, jeden som cítila už pri vstupe do domu a dosť dlho vydržala vôňa a druhý vôbec. Ako keby vyprchana vôňa

moony99
29. jan 2025

Ja mám tento a naozaj vonia celý byt.Daju sa nastaviť 3 stupne intenzity,a aj farba svetla,napájanie je na usb,v DM cca 13€

ukgirls
29. jan 2025

a necitis to len ty alebo vobec nikto... oze byt ze ty si si uz proste zvykla na vone rovnako ako je to s parfumom ....

7miriam77
29. jan 2025

Ja som v novembri kúpila elektrický glade s 3 náplňami,ktoré sa samé obmieňajú a fakt to úžasne vonia, nastavis si intenzitu, a vydrží až 3 mesiace,stálo ma to 7 e, teraz mali náplne v akcii za 5 e. Fakt to funguje a nádherná vôňa

domka1205
autor
29. jan 2025

@ukgirls veru nikto ☹