icon

Ako efektívne čistiť dlaždený sprchový kút?

evickuska
14. aug 2025

Ahojte co pouzivate Vy? Mame vydlazdeny, vstavany sprchac a niekedy nie vzdy asi ako je spln su tie dlazdice mazlave, niekedy nie aj mesiac a niekedy castejsie.
Skusam biely ocot, taky Denkmit a hentaky, kys. citronovu a neviem co na to.
Po sprche je suchy vacsinou do hodinky, cize vlhkost sa v nom nedrzi.
Neviete mi nieco poradit? 😒

cutespider
14. aug 2025

Prvé mi napadlo, či nemáš počas splnu svoje dni a vinníkom je manžel. Ak áno, stačí ho poprosiť, aby nekončil na stene sprchového kútu, ale do papierovej vreckovky 😁

Nepoužívaš raz mesačne na dezinfekciu savo? Po ňom môžu ostať klzké niektoré povrchy.

evickuska
autor
14. aug 2025
@cutespider

Prvé mi napadlo, či nemáš počas splnu svoje dni a vinníkom je manžel. Ak áno, stačí ho poprosiť, aby nekončil na stene sprchového kútu, ale do papierovej vreckovky 😁

Nepoužívaš raz mesačne na dezinfekciu savo? Po ňom môžu ostať klzké niektoré povrchy.

@cutespider haha toho sa nebojim, je to na miestach kde by asi nedostriekol 😃😃😃

Praveze to som neskusala, len mam tvrdost vody na chemickej cisticke nastavenu rovnako, tak tomu nerozumiem, mavali sme vodu mazlavu, ze bola vraj malo tvrda, mne to posobi ako ked je v bazene dlho voda a tvori sa ta zaburina ci ako to nazvat ale mame v nom podlahovku, naozaj tam je sucho takmer hned 🤷‍♀️

cutespider
14. aug 2025
@evickuska

@cutespider haha toho sa nebojim, je to na miestach kde by asi nedostriekol 😃😃😃

Praveze to som neskusala, len mam tvrdost vody na chemickej cisticke nastavenu rovnako, tak tomu nerozumiem, mavali sme vodu mazlavu, ze bola vraj malo tvrda, mne to posobi ako ked je v bazene dlho voda a tvori sa ta zaburina ci ako to nazvat ale mame v nom podlahovku, naozaj tam je sucho takmer hned 🤷‍♀️

Asi? Nabudúce, keď sa bude sprchovať ho prekvap a vyskúšajte, možno budeš prekvapená aj Ty 😁

Kvasinky a riasy potrebujú svetlo a vlhko a nemajú radi chlór (savo možno pomôže).

evickuska
autor
14. aug 2025
@cutespider

Asi? Nabudúce, keď sa bude sprchovať ho prekvap a vyskúšajte, možno budeš prekvapená aj Ty 😁

Kvasinky a riasy potrebujú svetlo a vlhko a nemajú radi chlór (savo možno pomôže).

@cutespider haha casto sa prave sprchujeme spolu alebo on s malym ked neni cas na kupkanie krpca 🤭

skusim veru ja tym savom tak nerada cistim, dlho je ten zapach ale zas savu sa nic nevyrovna...