Ako efektívne skladovať veci v panelákovej kúpeľni?
Ahojte ako mate riesenu kupelnu? Kde skladujete kozmetiku, uteraky, cistiace prostriedky, prasok na pranie a taketo veci? Mate nejaku skrinku nad umyvadlom? Alebo ako to riesit? mam dost velku skincare a neviem kde vsetky tieto produkty odlozit, teda neviem ako si navrhnut kueplnu, co vsetko musi obsahovat? skrinky? regaly? rozmyslam ze by som chcela kruhove zrkadlo ale to neviem ci je fajn napad, ci to nebude posobit len ako "dekor"...nejake inspiracie? pozerala som aj pinterest ale stracam sa uz v tom vsetkom..
Mame velku zrkadlovu skrinku nad umyvadlom a vsetko sa tam zmesti, plus mam dva velke supliky pod umyvadlom, kde mam sminky atd. ciastice a uteraky mame v skrinke nad prackou/susickou
Kozmetika v kupelni, cistiace prostriedky v technickej miestnosti, uteraky v spalni
a myslite ze je lepsia moznost zrkadlova skrinka nad umyvadlo alebo dat nad umyvadlo policku a zrkadlo obycajne kruhove? nad tu policku
Kúpeľňu mam malú. Mam tam skriňu na spinave pradlo, 2 skrinky na kozmetiku a podobne veci, z toho jedna so zrkadlom plus mala otvorená rohová k nej. Všetko z Ikey. Uteráky v kúpeľni nedržím, len tie, ktoré používame. Podľa mňa, netreba ich držať vo vlhkom.prostredí. Veci na pranie na zemi alebo na pracke.
Zrkadlo nad polickou by asi bolo už vysoko. Poličku skus niekde inde.
Kozmetiku v skrinke vedla zrkadla, prasky a veci na pranie v skrinke pod umyvadlom vedla pracky (dala som robit na mieru) uteraky v o vysokej kpelnovej skrinke, hore uteraky (par nahradnych), v otvorenej casti vlasovu kozmetiku, v sufliku fen a hrebene a dole chemiu na upratovanie. Nieco malo (na cistenie zubov, krem na ruky, tekute mydlo) su na umyvadlovej doske nad prackou. Ostatne uteraky a osusky su na kupelnovom radiatore, naschval sme kupovali siroky, aby sa tam vosli
Dajme tomu, ze mas klasicku panelakovy kupelnu kde sa vojde predom plnena pracka, umyvadlo a vana. V skrinke pod umyvadlom by som mala cistiace prostriedky, lavor, kefu na cistenie a ine, nad tym by boli hreben, fen, kulma, zehlicka atd. Mam radsiej dvierkove skrine ale efektivnejsia bude so suflikmi kvoli organizacii aj vacsej kozmetiky v sufliku.
Nad umyvadlo dvojdverova skrinka so zrkadlami, v jednych dvierkach ta tona skinkozmetiky aby som sa v druhom zrkadle videla. Nad prackou dalsia skrinka na dalsie kupelnove veci, asi uterqky, rezervny sampon, sprchace. No a snad je na zemi miesto aj na kos na pradlo 🙂
Vy co pisete o technickej miestnosti to mate v panelakovych bytoch?
mne sa osvedčilo zrkadlo s poličkami na boku niečo takéto je veľa možností
https://www.alza.sk/hobby/shumee-kupelnova-skri...
máme skrinku pod umyvadlom kde mám základ pranie, upratovanie zvyšok v skrini na chodbe ,polička na wc
zaleži koľko miesta je v kupelni
uteráky len čo aktualne pouzivame zvyšok v spalni v skrini
Mala by si konkretizovať veľkosť kúpeľne, lebo mne aj v starom paneláku do kúpeľne vošli 2 umývadla, vaňa, celkom priestranný murovaný sprchovy kút aj práčka so sušičkou 🙃.
Mám skrinku nad práčkou, tam sú uteráky a pracie prostriedky. A potom zrkadlo a poličkou a skrinku pod umývadlom. Tam máme kozmetiku.
My máme jednu skrinku pod umývadlom a tam mám prostriedky na pranie a čistenie. Vedľa umývadla máme vysokú úzku skrinku, kde je kozmetika a pod. v hornej skrinke. V spodnej skrinke uteráky a na dvoch poličkách medzi týmito skrinkami hrebene a somarinky a jeden maličký kôš na malé smetie. Nad umývadlom máme zrkadlo a pod zrkadlom poličku na zubné kefky a pasty. A aby sme nemali na vani kopec somarín, tak je tam taká rohová polička, kde sú šampóny, sprcháče a pod., ktorá je tam bez vŕtania a keď to raz všetko vyhodím, tak pôjde aj tá políčka 😀. A kôš na špinavé prádlo je vedľa práčky. Keby mám milión kozmetiky (čo našťastie nemám), tak si na to kúpim väčší kozmetický kufrík a mám to v ňom. Neznášam kopec somarín v kúpeľni. 😵🤯
Sampony a sprchace mame na vani, nie priamo, ale vana nie je od steny po stenu, tak je tam cca 15-20 cm vykachlickovane po stenu, tak je to ako policka. Pod zrkadlom mame malu policku na hrebene a pohariky s kefkami a pasty. Pod umyvadlom malm taku plastovu nadobu na praci prasok, vedro s handrou a kefou. A potom mame rohovu skrinku vysoku vedla kosa n pradlo. Dole su cistiace prostriedky a vlozky, v stredu su 2 policky, tam mam kozmetiku v kosiku a na dalsej je susic vlasov a strojcek na strihanie (striham vsetkych 3 ako ovecky pravidelne). Hore su vecik ako nahradne sampony, tycinky do usi, holiace potreby, vonavky...
Uteraky su zavesene pri umyvadle a na dverach, inac mame zvysok v skrini.
Nasi maju skrinku nad prackou napr., my mame zhora plnenu, oni maju zboku, tak tam maju vsetko schovane plus este druhej skrinke je kos na pradlo, nahradne uteraky, cistiace a tak, ale zase maju uz len sprchovy kut, su po 70ke a vana by uz bola problem.
nepouzivane alebo nahadne uteraky by som v kupelke nedrzala, v malej kupelke sa po sprchovani robi vlhko a tie uteraky potom tiez mozu navlhnut a vznikat plesne.
@katulienkax my tak máme už asi 20 rokov a nič sa im nedeje. Za mňa super, lebo netreba nikomu ten uterák furt nosiť, keď si ho zabudne. 😀

Kozmetiku, ktoru denne pouzivam, mam na policke pod zrkadlom, aby bola poruke, cistiace prostriedky v technickej miestnosti, kde mam pracku, uteraky v satniku v chodbe.