icon

Ako efektívne usporiadať oblečenie v skrini?

dievcacitajucelist
28. sep 2025

Mame doma veľa oblecenia, uznavam, že moje je väčšina. 😁 Zvláštna požiadavka možno na vás ktoré ste super organizátori v skriniach, napíšete mi nejaký tip? Fotka by tiež potešila😁😁 ja som totiž vyhádzala všetko von a teraz tu sedím na kôpke oblečenia ako kôpka nešťastia 😁😁😁

Strana
z2
summer23456
28. sep 2025

@dievcacitajucelist toto je dcerina skriňa. Vešiak na tyč a skladám podľa Márie kondo do krabičiek

patka06
28. sep 2025

V prvom rade vytriediť, čo potrebuješ a čo nie. Potom sa to bude ukladať oveľa lepšie
Máme rovnaký systém ako na fotkách vyššie

really8
28. sep 2025
@summer23456

@dievcacitajucelist toto je dcerina skriňa. Vešiak na tyč a skladám podľa Márie kondo do krabičiek

@summer23456 preco nemozu byt tricka a rifle na policke ale musia byt v dalsej krabicke? Btw ak by som takto mala mat ulozene veci potrebujem 3x viac skrin. Totalne nevyuzity priestor.

summer23456
28. sep 2025
@really8

@summer23456 preco nemozu byt tricka a rifle na policke ale musia byt v dalsej krabicke? Btw ak by som takto mala mat ulozene veci potrebujem 3x viac skrin. Totalne nevyuzity priestor.

@really8 dcéra má na vesiakoch veci, ktoré nosí do školy. V krabiciach má veci na doma, pyžamá,spodné prádlo atď... A napr letné veci, ktoré nenosí teraz... Mne to takto vyhovuje...nemame veľa veci... Mne je to lepšie takto uložené, nekrci sa to, je to prehľadnejšie ako v kominikoch.

lenkasarka
28. sep 2025

@dievcacitajucelist ja mám normálne kominky. Kadejaké plastové haraburdu by mi v šatníku vadili. Mikiny, bundy, šaty a saka mám zavesené.

really8
28. sep 2025
@summer23456

@really8 dcéra má na vesiakoch veci, ktoré nosí do školy. V krabiciach má veci na doma, pyžamá,spodné prádlo atď... A napr letné veci, ktoré nenosí teraz... Mne to takto vyhovuje...nemame veľa veci... Mne je to lepšie takto uložené, nekrci sa to, je to prehľadnejšie ako v kominikoch.

@summer23456 rifle na doma? V krabici je to prehladnejsie ako v kominku? Akoze v com? V krabici sa to krci menej ako v kominku? Tak ok

felycity
28. sep 2025
@really8

@summer23456 rifle na doma? V krabici je to prehladnejsie ako v kominku? Akoze v com? V krabici sa to krci menej ako v kominku? Tak ok

@really8 nie, tu sa skor predchadza tomu, ze kominiky nas pi case rychlo rozpadnute , ale tiez suhlasim s tym, ze pikual nue su dobre nastavene police, zbytocne sa mina vela priestoru
@dievcacitajucelist nenapisala si aje mas skrine, mne osobne vyhovuje mat co najviac veci na vesiaku - je to prehladne, nepokrcene, netozhadzane. Daj foto skrine.

really8
28. sep 2025
@felycity

@really8 nie, tu sa skor predchadza tomu, ze kominiky nas pi case rychlo rozpadnute , ale tiez suhlasim s tym, ze pikual nue su dobre nastavene police, zbytocne sa mina vela priestoru
@dievcacitajucelist nenapisala si aje mas skrine, mne osobne vyhovuje mat co najviac veci na vesiaku - je to prehladne, nepokrcene, netozhadzane. Daj foto skrine.

@felycity no ak vybera niekto z kominka tak ze chyti a potiahne tak ano, to je za chvilu rozpadnute. My to tak nerobime a ak nemam smyklave tricko tak komin drzi a drzi a drzi

pikachu999
28. sep 2025

@dievcacitajucelist mám klasiku tyc a kominy 😊 už keď to máš vyhadzane tak to aspoň vytriedit môžeš

luccija
28. sep 2025

@dievcacitajucelist väčšinu veci mám na tyči aj tričká a na tom hneď sveter, kardigan, ktorý nosím k tomu.V kosikoch mám iba spodné prádlo a ponožky, v kominkoch mám hrubé pulóvre, tričká na doma, rifle.Nohavice, ktoré sa krcia mám tiez na tyci

januska12323
28. sep 2025

Väčšinu mám na vešiakoch. Nohavice a mikiny poskladané a spodné prádlo tiež. Pokiaľ máš veľa oblečenia rovno vytrieď čo nenosíš, to odlož mimo a keď ti nebude chýbať vyhoď.

pralinka25
28. sep 2025

ja mam na vesiakoch vsetko vratane nohavic a rifli. kominky uplne neznasam. pyzama a oblecenie po dome mam v zasuvkach a spodne pradlo tiez.
u deti tak isto. keby som nemala zasuvky dam to tiez do boxikov.
pointa v tych kosikoch je ze to nemas ulozene na sebe ale za sebou co je podla mna lepsie. mam to takaj v zasuvkach ulozene nie na sebe ale za sebou

deedol
28. sep 2025

u seba mam kominky, ale rucaju sa mi, syn ma krabicky a ma vacsi poriadok ako ja. casom zrejme prejdem na to iste aj u seba, len moje veci su vacsie, tak este uvazujem, ako presne to urobit. potesim sa napadom, tak sa sem pripinam. (p.s. vesiaky neznasam:D)

chlebikova
28. sep 2025
@summer23456

@summer23456 tiez to mam ako ty 😍 Tiez v krabickach, pretoze som v prenajatom byte, takze skrinu vyhodit nemozem, ale ked si casom budem kupovat cosi svoje, tak pojdem do suplikovej komody, tam musi konmari fungovat dokonale

kacena4
28. sep 2025

ak sa daju policky vyberat prevrtat mensie medzeri medzi polickami a pribudne ti dalsia policka, zbytocne velke rozostupy. nechat boxy len na drobnosti a zvysok nech si uoratuje sama, predpokladam ze teraz to robis ty... nech sa uci. ked tricka rozlozis celu hlbku skrine zaberu menej miesta ako tento sposob

dievcacitajucelist
autor
28. sep 2025
@felycity

@felycity túto este nemám vychádzanu. Ja mám aj na vešiakoch, aj poukladané do komínkov. Vstavanú som vyhádzala prvú, tam sú aj mužove pomiešane veci, ako spodne6 prádlo, nohavice a potom povešane bundy, košele a pod.

anonym_e716ec
28. sep 2025
@really8

@felycity no ak vybera niekto z kominka tak ze chyti a potiahne tak ano, to je za chvilu rozpadnute. My to tak nerobime a ak nemam smyklave tricko tak komin drzi a drzi a drzi

@really8 presne tak a treba viac políc, aby nebolo na kope pätnásť tričiek. A fajn sú aj tri štyri zásuvky na spodnú bielizeň a ponožky

januska12323
28. sep 2025
@dievcacitajucelist

@felycity túto este nemám vychádzanu. Ja mám aj na vešiakoch, aj poukladané do komínkov. Vstavanú som vyhádzala prvú, tam sú aj mužove pomiešane veci, ako spodne6 prádlo, nohavice a potom povešane bundy, košele a pod.

@dievcacitajucelist však to máš fajn rozloženie, keď vytriediš čo nenosíš hneď bude upratané.

nelca84
28. sep 2025
@summer23456

@summer23456 akoze vyzera to pekne, ale to je fakt pouzitelne len pre dieta, co ma menej veci a su spratnejsie. Aj svoje veci mas takto nakrabickovane? Ja si to realne neviem predstavit, musela by som prikupit minimalne dalsie 3 skrine...

summer23456
28. sep 2025
@nelca84

@summer23456 akoze vyzera to pekne, ale to je fakt pouzitelne len pre dieta, co ma menej veci a su spratnejsie. Aj svoje veci mas takto nakrabickovane? Ja si to realne neviem predstavit, musela by som prikupit minimalne dalsie 3 skrine...

@nelca84 áno, tiež aj svoje nám tak... Tričká, svetre,kardigany, resp v lete sukne, čo aktuálne nosím do práce, mám na vesiakoch. Veci na doma, spodné prádlo a veci, čo nenosím v danej sezóne, mám tiež takto v krabiciach... Mne to úplne vyhovuje. Tiež som predtým mala kominky. Toto je pre mňa prehľadnejšie. Ale ja som minimalistka, tiež mám len takúto jednu skriňu ako dcéra... Ešte tam mám aj voľne miesto...

anonym_a1783a
28. sep 2025

Ako som kedysi nemala rada sufliky, tak teraz zistujem, ake je to super, presne na hentake ukladanie "na stojaka" sa zmesti ovela viac veci a k tomu este tyc na vesanie. No ale neda sa zmenit niekedy..
Decka maju krabice od topanok (namiesto plastovych) a tiez system vyssie, ale su zatial male a nevedie si vybrat 1 tricko, bez rozhadzania ostatných (ak hlada nejake oblubene), takto vytiahne krabicu a vidí, ktore je ake a rychlo najde co chce.. ano, trva dlhsie ukladat do skrine veci, ale zase je to prehladnejsie

summer23456
28. sep 2025
@chlebikova

@summer23456 tiez to mam ako ty 😍 Tiez v krabickach, pretoze som v prenajatom byte, takze skrinu vyhodit nemozem, ale ked si casom budem kupovat cosi svoje, tak pojdem do suplikovej komody, tam musi konmari fungovat dokonale

@chlebikova jasné, v komore by to bolo ešte ideálnejšie...

svetlonos
28. sep 2025
@nelca84

@nelca84
napriklad my mame Pax z ikei, mame10 českých suflikov 100 cm sirka a 6 suflov 50cm šírka. mam to uložené akoby to bolo v krabici ach. Pekne to drží a mam vacsi poriadok ako v kominoch a aj prehľad.
Nad detskou skrynou este spekulujem.

svetlonos
28. sep 2025
@svetlonos

@nelca84
napriklad my mame Pax z ikei, mame10 českých suflikov 100 cm sirka a 6 suflov 50cm šírka. mam to uložené akoby to bolo v krabici ach. Pekne to drží a mam vacsi poriadok ako v kominoch a aj prehľad.
Nad detskou skrynou este spekulujem.

@svetlonos
oprava 10 veľkých suflikov

nelca84
28. sep 2025
@summer23456

@nelca84 áno, tiež aj svoje nám tak... Tričká, svetre,kardigany, resp v lete sukne, čo aktuálne nosím do práce, mám na vesiakoch. Veci na doma, spodné prádlo a veci, čo nenosím v danej sezóne, mám tiež takto v krabiciach... Mne to úplne vyhovuje. Tiež som predtým mala kominky. Toto je pre mňa prehľadnejšie. Ale ja som minimalistka, tiež mám len takúto jednu skriňu ako dcéra... Ešte tam mám aj voľne miesto...

@summer23456 tak ja mam len siat viac nez je tam vesiakov 🙈

really8
28. sep 2025
@nelca84

@nelca84 no mna trubalne irituje ze tam 5 roznych kosikov😂😂😂

really8
28. sep 2025
@really8

@nelca84 no mna trubalne irituje ze tam 5 roznych kosikov😂😂😂

brutalne😂😂😂

anonym_436aec
28. sep 2025
@summer23456

@summer23456 Jezisi tie boxy su strasne neprakticke, priestor totalne nevyuzity, nevidno, co v tom je a este furt vyberat box, ked by som chcela nieco vybrat. Cele zle.. Ale proti gustu..

summer23456
28. sep 2025
@anonym_436aec

@summer23456 Jezisi tie boxy su strasne neprakticke, priestor totalne nevyuzity, nevidno, co v tom je a este furt vyberat box, ked by som chcela nieco vybrat. Cele zle.. Ale proti gustu..

@anonym_436aec a aký je problém povytiahnut box ako suplik?

anonym_436aec
28. sep 2025
@summer23456

@anonym_436aec a aký je problém povytiahnut box ako suplik?

@summer23456 Ja nemam oblecenie ani v suflikoch, ale na polickach, kde vidim co tam mam. Plus na vesiakoch. Ale hlavne je ten priestor extremne nevyuzity, ako tu uz niekto pisal, pri takom pre mna uplne nezmyselnom ulozeni by som potrebovala dalsie 2 skrine na veci, ktore mam teraz ulozene v jednej 😀

Strana
z2