icon

Ako efektívne usporiadať oblečenie v skrini?

dievcacitajucelist
28. sep 2025

Mame doma veľa oblecenia, uznavam, že moje je väčšina. 😁 Zvláštna požiadavka možno na vás ktoré ste super organizátori v skriniach, napíšete mi nejaký tip? Fotka by tiež potešila😁😁 ja som totiž vyhádzala všetko von a teraz tu sedím na kôpke oblečenia ako kôpka nešťastia 😁😁😁

Strana
z2
pralinka25
28. sep 2025
@anonym_436aec

@summer23456 Ja nemam oblecenie ani v suflikoch, ale na polickach, kde vidim co tam mam. Plus na vesiakoch. Ale hlavne je ten priestor extremne nevyuzity, ako tu uz niekto pisal, pri takom pre mna uplne nezmyselnom ulozeni by som potrebovala dalsie 2 skrine na veci, ktore mam teraz ulozene v jednej 😀

@anonym_436aec je to praveze uplne prehladne pretoze tie veci mas za sebou nie na sebe

summer23456
28. sep 2025
@anonym_436aec

@summer23456 Ja nemam oblecenie ani v suflikoch, ale na polickach, kde vidim co tam mam. Plus na vesiakoch. Ale hlavne je ten priestor extremne nevyuzity, ako tu uz niekto pisal, pri takom pre mna uplne nezmyselnom ulozeni by som potrebovala dalsie 2 skrine na veci, ktore mam teraz ulozene v jednej 😀

@anonym_436aec ale veď jasné, že každému vyhovuje niečo iné. Podaktore to riešite, akoby som vás presviedčala,nech ukladate ako ja. Je to prehladne, povytiahnem krabicu a pekne zvrchu vidím,čo tam mám.

adonish
29. sep 2025

@dievcacitajucelist v skatulkach podla Marie Kondo ako je aj vyssie 😊 dcery maju kazda 3 tyce na vesanie - rozdelene šaty, svetre/mikiny a bundy. Spodne pradlo, pancuchy, ponozky maju tiez porozdelovane v skatuliach s viacerymi priehradkami v suflikoch. Police v skrini mam prisposobene skatuliam, takze ziaden nevyuzity priestor.
My mame s mužom veci v kominoch a teda cele zle... Ked budem mat viac casu, preskladam a prerobim satnik aj nam.

moni106
29. sep 2025

@dievcacitajucelist ja mam 90%oblecenia zakvacene na tyciach , nemusim skladat a mam vacsi prehlad. Zvysok mam na sebe naukladane ale len nohavice a pyzama

dididudu
29. sep 2025

Spodné prádlo, pyžamá mám poukladáme v boxoch a ostatné veci mám pokladane v kominikoch a mikiny, bundy, šaty na vešiakoch. Skúšala som aj všetko do boxov ale potrebovala by som ďalšiu skriňu keďže máme veľa, veľa veci aj deti aj my

blondinera
2. okt 2025
@really8

@summer23456 preco nemozu byt tricka a rifle na policke ale musia byt v dalsej krabicke? Btw ak by som takto mala mat ulozene veci potrebujem 3x viac skrin. Totalne nevyuzity priestor.

@really8 úplne súhlasím ,naša dcéra má veľa oblečenia ,už aj vytriedila ale takto neefektívne by to nedala ,zbytocne krabičky zaberajú miesto ...

malinkajozka
Autor odpoveď zmazal
lenkasarka
6. okt 2025

@malinkajozka Jozka uboziacik. To že si má označila tak v 25 témach do ktorých som prispela za posledný pól rok neznamená,že som tu cely deň,každý deň. A aj keby na teba sa nechytam. Ja tu nezakladam bludné témy ja sa mám s kým doma porozprávať narozdiel od teba. Je mi ťa fakt ľúto.

Strana
z2