Ako efektívne utierať prach bez zvyškov vlákien?
Čím utierate prach? Mne po všetkom ostávajú všade vlákna a chĺpky
Sanytol vlhcenymi. Ale my máme minimum prachu.
ja vysávam. a keď, tak potom ešte mikrovláknovou utierkou prebehnem ...
Vlhčenými utierkami do domácnosti z dmky
Sú jednorázové, ale nenechávajú stopy a pekne voňajú.
Používam vileda fialovú handru.
Vlhcenymi utierkami z lidla.
Teraz mám rukavice na utieranie prachov. Ale mám zasadne taký nábytok, kde prach nie je vidno
Ja mám z Lidla také utierky, na ktorých je napísané, ktorá je na čo a na prach je taká chlpatá a veru super, ostane ten prach v tej handre. Prípadne mám ešte aj prachovku z DM ako má aj swiffer a aj to je dobre. A potom keď odstránim prach, tak až potom mikrovláknovou utriem na mokro
Ako kedy ako, ked vysávam tak s vysávačom inak s prachovkou a raz za čas prejdem aj buď vlhčenými alebo mokrou utierkou
S týmito handrami. Ja iné ani nepoužívam. Tieto nezanechávaju žiadny chĺpky a hlavne keď ju idem vypláchať, tak všetka špina stečie, kdežto na všetkých ostatných tie chlpy a vlasy omrvinky - zostávajú. Neznášam to, takže len tieto používam úplne na všetko. 😄
Nemyslím presne túto značku, ale tento typ, kúpim všade.
S týmito handrami. Ja iné ani nepoužívam. Tieto nezanechávaju žiadny chĺpky a hlavne keď ju idem vypláchať, tak všetka špina stečie, kdežto na všetkých ostatných tie chlpy a vlasy omrvinky - zostávajú. Neznášam to, takže len tieto používam úplne na všetko. 😄
Nemyslím presne túto značku, ale tento typ, kúpim všade.
@kvadrinkaaa ale tie handry sa asi dajú použiť len na mokro a nie na sucho 🤔
Ja vzdy iba kybel tepla voda saponat a handricka.

Mokrou švédskou utierkou