Ako máte vyriešené uloženie vecí v malej wc miestnosti?
ako máte vyriešené uloženie vecí na WC ked to je len naozaj malá miestnosť? hlavne zvon do záchodu ako máte uložený aby nebol na zemi a nešírili sa tam tak bakterie? používame ho síce tak raz za 5 rokov ale vadí mi že je len tak na zemi
Na wc mam len toaletny papier a kefu do wc.
Wc cistic, zvon a pod. mam v kuchyni pod drezom.
Zvon nemam vobec. Na vecku mam zasobnik wc papiera (taku tu tycku na kotuciky), a mam tam malu stvorcovu policku na zemi, na ktorej mam hore osviezovac a dekoraciu a vnutri (z predu to nie je vidiet) su spreje - osviezovace vzduchu a krabicka na vlozky, tampony a pod. Z druhej strany vecka mam kefu. Domestos mam v skrini na chodbe
Keď sme mali take malé wc, tak hore nad dverami sme mali policu a tam také veci, ako čistiace, toaletný, atď.
Podla toho co pises nemas dovod ho tam mat.
Po pouziti vycisti, vysus a zabal do folie a strc niekam do kupelnovej skrinky naspodok.
@hederamonstera fakt zvon v kuchyni?
Zvon ani neviem kde je odlozeny, vo WC je len kefa a toaletak. Mam drziak na 3 kotuce, takze nikdy nikto neostane v trapnej situacii s prazdnou rolkou
@lvulik noa? Je cisty
tiez mame zvon v skrinke. na zemi len kefu, ktoru tiez skoro nepouzivam, lebo mame wc sprchu
@lvulik
@hederamonstera aj my ho máme v kuchyni🙂)pod drezom mám skrinku kde sú 2 malé koše jeden na smeti a v druhom je zvon, metlicka, lopatka.Zvon som nepoužila asi 5 r naposledy sme omylom splachli bref guličky
Ja ani zvon nemam 🙈, ale moji rodicia urcite maju. (aj praker, ci ako sa volala ta vec na prasenie koebrcov na prasiaku). Ale ak by som ho mala, tak urcite nie na wc, aby mi to tam spatil a zavadzal pri upratovani dlazky 🙂 Mam kefu, krabicku s vlhkym toaletnym, toaletny papier a na stene nalepeny osviezovac.
@vikusjk presne niečo také hladám ale neviem nájsť v správnych rozmeroch...všetko je moc široké alebo dosť drahé
@babulkomale júpelnová skrinka je malá ...a chcem na wc zlvášt aby som tam aj vložky mohla dať aj toaletný papier
@dadis ved práve že aj pri upratovaní zavadzia ...ale už ten zvon máme lebo sa stalo že bolo treba tak nebudem ho predsa vyhadzovať...
a aby som doplnila ide mi nejakú skrinku na zem ....závesnú nechcem na stenu
ja tam mam polozene toto:
https://www.sconto.sk/produkt/sada-nastennych-p...
Mam tam tu najvacsiu a do nej v pohode postavim z boku od misy aj velky sprej na osviezenie vzduchu. Na hyg. potreby mam taku maku krabicku. Ale papier mam separe na tom tycovom zasobniku, nie v tejto policke.
My mame kalsicky maly panelakovsky hajzlik, ma to tusim 1,2 x 0,9 metra, ci tak nejak
Mam malu skrinku pod drezom a tam vsetko potrebne wc cistit zavesne gulicky vlozky tampony vlhceny toaletny nahrady do osviezovaca.
Zachodovy zvon napriklad ani nemame..

jednoducho- ja ho na wc nemam,tiez ho potrebujem raz za 5rokov,mam ho v igelite zabaleny,a odlozeny v krabici medzi nepotrebnymi vecami