Ako na voňavú toaletu?
12. sep 2021
Ahojte mame v byte veľmi malý záchod (miestnosť) chcem sa spýtať či máte nejaký typ na sviežosť nemáme tam okno ani ventilátor bohužiaľ. Wc samozrejme čistím ale skôr ide o tie iné úkony ktoré človek vykoná. Klasika spreje glade vonné sviečky alebo tie vonné sáčky do autá. Ok ale všetko mi príde strašne ťažké už mi napadlo naliať aj misku s avivazou ale neviem.
Ďakujem za každú radu.
@lenica11 ja kupujem tieto vonné tyčinky. Rôzne vône ktoré si vieš regulovať pridaním alebo ubratim paličiek, ak by sa ti vôňa zdala moc silná
https://www.mojadm.sk/profissimo-vonna-suprava-...
jedine, co spolahlivo znici akutny zapach, je oycajny ventilator vrtulkovy, aj bez odtahu...to nici -rozprasi kapsule zapachu, a potom dajaku vonu, co to prevonia....

@lenica11 Mne stačia nejaké tie závesné srandy do WC. Ale kedysi som na skúšku kúpila vonné perličky Lenor na pranie, zistila som že mi to nevyhovuje a tak ich používam práve na toalete - nasypem do priedyšného vrecka (len trochu) a zavesím. V tej malej uzavretej miestnosti to vydrží dosť dlho voňať. Zámerne by som to ale nekupovala.