Ako najlepšie umyť okná?
Ahojte. Presťahovali sme sa do nového a mame obrovské okná. Priamo do nich svieti slnko a vidno každú špinu. Je jedno koľkokrát a ako ich umyjem, stále vyzerajú spinavo.Je mi z nich až do revu. Skúšala som už všetko. Po Kärcheri vidno kade som prechádzala, nech handru mením akokoľvek často a robím to akoukoľvek čistou vodou. Dokonca mame Hobot (robot co čistí okná sám) ale ten to umyje tak, že čistejšie sú okná, ktoré neumyl ako tie co umyl,len si posúva špinu pred sebou. (vnútri umyje dobre ale vonku katastrofa)
Skúšala som Okenu, čistú vodu ale stále je to hrôza.
Čím prosím umývate vy?
@kalerabka99 u mna to nedokazali. ja som mala dve upratovacky.. a tie boli na nervy z tych okien :D cize mna uz nejaka cmuha nerozhodi. V byte som mala take okna ze to aj keby som kuchynsku handrou iba morkou vycistila tak je krasne.. ale toto...
Ja umývam okná len čistou vodou a handričkou Greenway, krásne bez smuch, paci sa mi koncept eko - len čistá voda, sú krásne čisté bez smuh a rýchle umyté 🙂 sestra ma karcher a je tiež spokojná
U mna najlepsie jarova voda a potom len clin alebo nieco take na okna a teda snazim sa to robit ked nesvieti na okna slnko a nemam problem. Ale tak my nastastie nemame velke okna 🙂
@jaja20 Aj ja na jednom okne nemam zaclony, ale nic to so mnou nerobi, ked je spinave ☺️ Umyvala som ho v lete a uz by sa znovu zislo. Ale vydrzi to, kym bude teplo. Teda jar. Zily mi to netrha... asi je to aj o prioritach, radsej mam ciste wc. Zvonka to nevidno a vnutri to vidim asi iba ja. Ani manzela ani deti by nenapadlo skumat nejake cmuhy a spinky 😅
@viestta to sa mi paci, ze "vidno, ze je vonku den? Vidno "🤣 Super fraza. Ukladam si ju do pamate, ak by sa nahodou u nas na navsteve niekto nezdrzal komentara 😅
@simsalabim V pohode, každý má iné priority. Ja si tiež potrpím na wecko,tam musím mať dokonca aj toaleták so vzorom vo farbe obkladačiek 😅 a ešte aj na čistý sporák/varnú dosku a na to,aby bol riad z odkvapkávača odložený čo najskôr. V niektorých veciach som ako Monk 😆
mne zivot na dedine a umyvanie okien pred kazdymi sviatkami a podobnymi akciami, tak umyvanie okien zhnusilo, ze ma nieco ako spinave okno nerozhadze.
Umyvam ked sa mi chce. Naposledny sa mi pred 2 rokmi.
Presne ako píše @44janica44 aj ja používam šampón najlepšie žihľavový cca.1 lyžičku na 5l vedro a švédsku utierku. Neleštím a okná sú lesklé a bez šmúh, takto to robila už moja babka. Takto mám okná raz-dva umyté.
Dievcata, velmizalezi od vyrobcu z coho je sklo,su rozne varianti,co my nepozname