icon

Ako objednať náhradné diely do sprchy z Merkury Market?

20. aug 2025

Potrebovala by som sa informovať ohľadom náhradných dielov do sprchy... Či sa to dá objednať.

marhulka13
20. aug 2025

@anonym_autor ahoj, akých?

autor
20. aug 2025

Mám štart sprchový kút, je to takýto...

autor
20. aug 2025

Potrebujem k nemu objednať toto... Tečie mi to, inštalatér doniesol kartusu, ale nedalo sa mu ten vrch odkrútiť, aby ju vymenil... Bola som sa osobne pýtať v merkuri, ale u nás sú predavači čo nič nevedia... Nevieš prosím ťa, či sa dá objednať tento diel?

autor
20. aug 2025

Je to na tomto paneli... Bola by som ti veľmi vďačná, lebo u mňa boli dvaja instalateri a žiadny sa už nevrátil to vymeniť...

sweet20
20. aug 2025

Podla mna ked zavolas do merkury tak ti povedia

sisska96
20. aug 2025

V mercury ti poradia

autor
20. aug 2025

Bola som tam osobne. U nás nič nevedia ti predavači, ale skúsim teda zavolať ešte na nejakú infolinku. Preto som chcela, či niekto schopný tam nerobí a nevedel by mi to pozrieť...

sweet20
20. aug 2025
@anonym_autor

Bola som tam osobne. U nás nič nevedia ti predavači, ale skúsim teda zavolať ešte na nejakú infolinku. Preto som chcela, či niekto schopný tam nerobí a nevedel by mi to pozrieť...

@anonym_autor tak pracovnici by mali vediet, ved poskytuju aj poradenstvo kvazi.. ale lepsie bude ked im zavolas

sweet20
20. aug 2025

Na tieto cisla volaj

autor
20. aug 2025
@sweet20

Na tieto cisla volaj

@sweet20 díky. No neviem fakt ako inde, tu ten predavač vedel menej ako ja laik... Zavolám. Diky

arieska
20. aug 2025

Pracujem v kúpeľňovom štúdiu a toto je presne to s čím sa stretávame veľmi často.
Ľudia si kúpia lacný sprchový kút v Merkury markete lebo cena - ale keď majú problém tak im nemá kto pomôcť.
Potom bežia k nám.
Samozrejme my tie značky nerobíme - alebo ak robíme tak mi to strašne ide na nervy že zákazník u nás kúpi náhradné diely na ktorých zarobíme nula celá nula nič, človek sa s tým vytrápi kým to vyšpecifikuje a hlavný zárobok si odniesol MM...

autor
20. aug 2025
@arieska

Pracujem v kúpeľňovom štúdiu a toto je presne to s čím sa stretávame veľmi často.
Ľudia si kúpia lacný sprchový kút v Merkury markete lebo cena - ale keď majú problém tak im nemá kto pomôcť.
Potom bežia k nám.
Samozrejme my tie značky nerobíme - alebo ak robíme tak mi to strašne ide na nervy že zákazník u nás kúpi náhradné diely na ktorých zarobíme nula celá nula nič, človek sa s tým vytrápi kým to vyšpecifikuje a hlavný zárobok si odniesol MM...

@arieska ja som tento sprchac nekupovala, kúpila som byt a bol v ňom už namontovaný. Je to značka Aqua Mercado, čiže mi vyšlo, že je to z Merkury. Bola som tam osobne, ten panel s batériami bol totožný ako ten, čo som poslala fotku s cenovkou. Predavač nevedel o čom tocim... Ty mi to nevies pozrieť, či sa to dá objednať? Ak nie, budem tam volať...

marhulka13
20. aug 2025
@anonym_autor

@arieska ja som tento sprchac nekupovala, kúpila som byt a bol v ňom už namontovaný. Je to značka Aqua Mercado, čiže mi vyšlo, že je to z Merkury. Bola som tam osobne, ten panel s batériami bol totožný ako ten, čo som poslala fotku s cenovkou. Predavač nevedel o čom tocim... Ty mi to nevies pozrieť, či sa to dá objednať? Ak nie, budem tam volať...

@anonym_autor pozriem ti to a dám vedieť. Na tie infolinky je zbytočné volať, lebo to je eshop , tak riešia objednávky ich a nie co a ci sa dá objednať.

autor
20. aug 2025
@marhulka13

@anonym_autor pozriem ti to a dám vedieť. Na tie infolinky je zbytočné volať, lebo to je eshop , tak riešia objednávky ich a nie co a ci sa dá objednať.

@marhulka13 ja by som ti bola veľmi vďačná. Lebo nechce sa mi meniť celý sprchac. To človeka nenapadne keď kupuje byt. Ono jeden inštalatér vravel, že treba vymeniť kartusu, ale mu to nešlo lebo sa mu nedal odmontovať ten vrch z batérie, asi je vnútri vodný kameň. A potom sa už neozval, tiež sa rozčuľoval, že sprchac z Merkury. Ale čo mám teraz robiť 😥😥😥 to ma nenapadlo skúmať, aká značka je sprchac.

marhulka13
20. aug 2025
@anonym_autor

@marhulka13 ja by som ti bola veľmi vďačná. Lebo nechce sa mi meniť celý sprchac. To človeka nenapadne keď kupuje byt. Ono jeden inštalatér vravel, že treba vymeniť kartusu, ale mu to nešlo lebo sa mu nedal odmontovať ten vrch z batérie, asi je vnútri vodný kameň. A potom sa už neozval, tiež sa rozčuľoval, že sprchac z Merkury. Ale čo mám teraz robiť 😥😥😥 to ma nenapadlo skúmať, aká značka je sprchac.

@anonym_autor a odkiaľ si?

autor
20. aug 2025
@marhulka13

@anonym_autor a odkiaľ si?

@marhulka13 ja som z Ruzomberka

marhulka13
20. aug 2025
@anonym_autor

@marhulka13 ja som z Ruzomberka

@anonym_autor lebo v Nitre to z troch jeden by vedel, stoji to okolo 50 eur.

autor
20. aug 2025
@marhulka13

@anonym_autor lebo v Nitre to z troch jeden by vedel, stoji to okolo 50 eur.

@marhulka13 z troch instalaterov by to jeden vedel vymeniť? Asi okolo RK nechodia,či?

marhulka13
20. aug 2025
@anonym_autor

@marhulka13 z troch instalaterov by to jeden vedel vymeniť? Asi okolo RK nechodia,či?

@anonym_autor objednať celý ten diel v mm

autor
20. aug 2025
@marhulka13

@anonym_autor objednať celý ten diel v mm

@marhulka13 presne tento diel?bytu batériu či čo to je? Dá sa to teda normálne vymeniť?

marhulka13
20. aug 2025
@anonym_autor

@marhulka13 presne tento diel?bytu batériu či čo to je? Dá sa to teda normálne vymeniť?

@anonym_autor ano, tento diel sa dá cely vymeniť. Keby to vie niekto odmomtovat, stačí len kartusu vymeniť a stoji to par eur

autor
20. aug 2025
@marhulka13

@anonym_autor ano, tento diel sa dá cely vymeniť. Keby to vie niekto odmomtovat, stačí len kartusu vymeniť a stoji to par eur

@marhulka13 áno, ja kartusu mám. Len sa nedá odmontovať ten vrch z batérie, a nedá sa teda dostať ku kartusi...

marhulka13
20. aug 2025
@anonym_autor

@marhulka13 áno, ja kartusu mám. Len sa nedá odmontovať ten vrch z batérie, a nedá sa teda dostať ku kartusi...

@anonym_autor tak potom jedine vymeniť úplne a v nr by to vedeli, neviem prečo u vás nie

autor
20. aug 2025

@marhulka13 no to tiež neviem, ale na tej predajni sme už neraz nakupovali, človek ide odtiaľ znechutený... Písala som ešte na predajňu aj eshop, čo sú tu bližšie... Ak nič nevyrieši, tak ti napíšem, či by mi to neobjednali u vás... ...ďakujem...

autor
20. aug 2025
@marhulka13

@anonym_autor tak potom jedine vymeniť úplne a v nr by to vedeli, neviem prečo u vás nie

@marhulka13 prosím ťa, volali mi z jednej predajne z BB, že skúsia prezistit či sa to dá objednať... Aké predavac mi tvrdil, že ak by som tu batériu chcela vymeniť, tak to treba odzadu odpojiť hadičky s tak to vymeniť a hadičky zapojiť... Ja že len vpredu pod tým okrúhlym krytom je nejaká skrutka, kde to celé odmontujem... Ak nás nejakého známeho tam, neopýtala by si sa, že ako by sa to dalo vymeniť? Lebo ak od zadu odmontovať hadice, tsk to by som musela rozmontivst celý sprchac a teda ho aj vymeniť komplet...