icon

Ako odhaliť odposluch v byte?

24. feb 2025

Ahojte nemajte ma prosim za paranoidnu ak sa tu najde niekto kto cosi podobne riesil budem velmi vdacna. Dlhsiu dobu som mala podozrenie ze ex mi dal do bytu plosticu. Pred tyzdnom sa mi to ,,potvrdilo" omylom v konverzacii povedal nieco o com sa za ziadnych okolnosti nemal ako dozvediet. Mam dovod mat taketo podozrenia a nechcem rozmazavat preco. Len mi prosim vas povedzte kde to mam hladat?

any_soj
24. feb 2025

Neporadim, ja len že fúha, veľa sily ti prajem. Podľa mňa teraz už hocikde, kľudne aj mikrofón na počítači napríklad môže byť napojený, ak by bol zručný tým smerom.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
tinqua
24. feb 2025

Skús aplikaciu Fing ...pogoogli si, mohlo by to pomôcť, vie identifikovať zariadenia napojené na sieť. A co sa týka samotného odpočúvania napadla ma skúška zvuku a rušenia....ked budes telefonovať prejdi sa po byte ci nezachytis rušenie, ak tam niečo je aspoň lokalizujes a prehladas

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
gov
Odpoveď bola odstránená
bloger
24. feb 2025

Existujú aj prístroje na ich zameranie. Prípadne rušičky ale tie sú veľmi drahé.

aalt
24. feb 2025

Ak mal pristup k telefonu, tak najjednoduchsie je to doinstalovat do neho. Reset do tovarenskych nastaveni, alebo novy mobil.
Vsetko ostatne je myslim komplikovane, potrebuje pristup, baterku, nabit, vymenit ... Mobil mas vzdy pri sebe je nonstop na internete a mikrofon tam je na to stavany. Ovladat ho vie zo svojho telefonu, takze.ani baterku to nezerie stale. Mozno vie zapnut aj kameru a robit fotky, video ... Osobne som nic podobne neskusal, lebo nevies ci to nerobi aj nieco ine, pripadne ci ten pristup nema aj niekto iny ...

ika02
24. feb 2025

Ahoj, je ťažké Ti poradiť, čo a kde hľadať. Ja som si v minulosti našla doma napr. USB kľúč (vyzeral úplne obyčajne len mal v sebe mikrofón), čiernu plastovú krabičku 3x6 cm, ktorá mala zboku zasunutú normálnu SIM-ku a keď EX zavolal na to číslo, počúval všetko, čo sa dialo v byte. Existujú perá s nahrávaním a všeličo možné, tak radšej doma nehovor nič, čo nemá ON počuť. Ak chodí do tvojho bytu, kedykoľvek tam šupne niečo iné, nastaví, premiestni si to... Ak nemá prístup, všetko postupne skús prehľadať a všetko (aj pero) rozober a uvidíš. Mobil môže byť tiež nejako monitorovaný. Držím prsty, lebo je to blbý pocit žiť vo vlastnom byte a dávať si pozor na všetko, čo urobíš, čo povieš...

sono2
24. feb 2025

@tinqua toto je veľmi dobrý nápad akurát by som skúsila niečo väčšie, vysielačku alebo mikrofón. My máme dva tie detské a keď sú pustene pri sebe neznesú sa. Neviem, či má telefón toľko magnetického žiarenia.

ika02
24. feb 2025

Skús pohľadať niečo takéto

milos81
25. feb 2025

@autorka podľa mňa je to jednoduché, ženy majú z nejakého nepochopiteľného dôvodu tendenciu využívať na viac zariadení jeden Google účet, teda ten svoj, možno má jedno z tých zariadení on keď ste sa delili, alebo má také zariadenie vaše dieťa ak máte deti, alebo je tvoj účet nazdieľaný u neho. Toto vieš ideálne v počítači celkom elegantne vyriešiť, teda odpojiť všetky zariadenia od tvojho účtu a hneď na to zmeniť heslo a zapnúť dvojstupňové overovanie, čiže každé ďalšie zariadenie čo budeš chcieť pripojiť bude potrebovať aj tvoj mobil kvôli schváleniu. Ak mal prístup k tvojmu účtu, mal tiež prehľad o tvojej polohe, o mailoch, snskách, telefonátoch, komplet WhatsApp záloha ide tiež do účtu, ďalej fotky, história prehliadania webu, no a tiež prehľad inštalovaných aplikácií.

dextersk
26. feb 2025

@kittykat22 dat plosticu nieje vobec tazke, uz je rok 2025 a nie 1995😂

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
zazka666
26. feb 2025

Existuje na to zariadenie , na odhaľovanie ploštic, nestojí veľa myslím že okolo 60 e

findomatej
26. feb 2025

Autorka, napíš potom, či si niečo zistila🍀. Náhodou čítam túto tému a neverím, čo všetko je možné. Myslela som, že ťa tu zvozia pod čiernu zem 🤔

autor
26. feb 2025

Dakujem vam ludia velmi pekne za rady vsetky som si precitala ste super💛 v piatok sa vraciam domov a idem na to! vsetko prelustrujem vratane svojich zariadeni, uctov na googli, gmailu a podobne. Ak sa mi podari nieco objavit dam vam urcite vediet

motorkarka1
27. feb 2025

Hlavne to nahlas na policii ked najdes. Moj ex mi dal gps s odposluchom do auta, hned ako som tp nasla zavolala som.policiu, ta spravila fotodokumentaciu este nainsyalovaneho zariadenia v aute - nesmies s tym.hybat ked to najdes! Ani nic z pc ci mobilu neodinstalovavat- je to dokaz. Ak podas tresne oznamenie tak za stalking je 2-6 rokov natvrdo.

dextersk
6. mar 2025

@kittykat22 nakup v tescu tiez zabere nejaky cas ked je otvorena jedna pokladna :D

i290
17. júl 2025
@findomatej

Autorka, napíš potom, či si niečo zistila🍀. Náhodou čítam túto tému a neverím, čo všetko je možné. Myslela som, že ťa tu zvozia pod čiernu zem 🤔

@findomatej vôbec nie, ja napr. na sto percent viem, že svokor má v dome 2 kamery, aby mu náhodou niekto nešiel do jeho izby a tiež mám obavy , že nás odpočúva. Bývame v jednom dome a teda buď má vážne dobré uši alebo inak si niektoré veci neviem vysvetliť. Koľko krát šuškame na poschodí a o poschodie nižšie, prípadne je vonku a mám dojem, že počuje úplne všetko. Rozmyšlam ako zistiť a poprípade aj podať trestné oznámenie. Opravujeme si pomaličky izby a popritom hľadám, len to je ako hľadať ihlu v kope sena 🙈