Ako ohriať chladný byt bez slnečného svitu?
Ahojte, možno niekto má takú situáciu ako ja a má pre mňa nejaké riešenie alebo nápady. Máme veľmi chladný byt, absolutne sem nesvieti slnko, max do jednej izby aj to možno tak hodinku a nie poriadne. Kúrenie je už vypnuté, lebo už ide pomaly leto a ja tu mrznem 😀 chodím v dlhom rukáve aj v dlhých gaťoch a vonku pomaly 30 stupňov. V zime bolo fajn, lebo sa kúrilo. Zatepľujú nám bytovku ale pochybujem, že to pomôže, keď sem nezasvieti ani slnko. A ešte podotknem sme na 1. Poschodí a rohový byt 😏 3 izbak + balkón, nabudúce už radšej asi vyššie kupime 🤣 No a teraz k tým radám.. napadlo mi kúpiť aj ohrievač aspoň do spálne, lenže podľa mňa to je požierač elektriny ak by išiel pár hod vkuse.. potom podlahové kúrenie mi napadlo, ale to v bytovke ani netuším či sa niečo take dá a je to dosť drahé tipujem. Neviem no, viete mi niekto poradiť aby som nemrzla 😀 okrem toho že na seba ešte mikinu hodiť. Ďakujem veľmi pekne za nejaké rady 😉
@tilly no tak to máte tiež parádne 😀😉
Orientacia na svetove strany je klucova… bohuzial si to casto clovek plne uvedomi az v momente, kedy dlhsi cas zije v byte, ktory je orientovany na sever, vychod, plus ked je v nejakej hustejsej zastavbe alebo su blizko vysoke stromy… mne osobne by teda neprekazala zima ale skor tma 🫣

@vanilkovazmrzka tiež v inom meste sme bývali na prízemí a tam bolo teplúčko a fajne. Takže tiež si myslím že nezáleží na tom .. ale pri inom byte, doma prvá otázka bude či tam svieti dostatočne slnko ! 🤣