Ako opraviť popraskané škáry medzi kachličkami?
Ahojte, na toalete mi takto popraskali škáry medzi kachličkami. Neviete, čo to je? Tmeľ? Silikón? Ja sa v tom nevyznám, nikdy som to neriešila, a chcem to kúpiť, aby som to mohla opraviť. Viete mi poradiť?

Prechod medzi podlahou a obkladom sa riesi silikonom. Ak je tam sparovacka je to zle spravene uz od zaciatku. Staru sparvacku vyskrabat, v OBI na to kupis nastroj a potom zasilikonovat sanitarnym silikonom. Silikon kupis tiez v OBI, rovnako tam kupis aj take "udelatko", ktorym sa silikon vyhladzuje. Ako na to najdes videa na youtube
Prechod medzi podlahou a obkladom sa riesi silikonom. Ak je tam sparovacka je to zle spravene uz od zaciatku. Staru sparvacku vyskrabat, v OBI na to kupis nastroj a potom zasilikonovat sanitarnym silikonom. Silikon kupis tiez v OBI, rovnako tam kupis aj take "udelatko", ktorym sa silikon vyhladzuje. Ako na to najdes videa na youtube
@viestta ďakujem. Myslela som si ze je to silikón, len som si nebola istá. Pôjdem kúpiť všetko a pozriem na YT.
@anonym_autor silikon by nepopraskal
@viestta no my máme medzi podlahou a obkladom také lišty na to určené v kúpeľni aj WC. Ale tie sa tam vkladajú už počas obkladania. Tak ten silikón bude najlepšie vyhovovať.

Veď vyškriabat a znovu vysparovať Kúpiť musíš sparovaciu hmotu práškovú v príslušnej farbe. Zarobis si ju s vodou. Nástroje potrebuješ dva: plastovú spachtlu a špongiu.