icon

Ako opraviť poškodenú kuchynskú dosku?

lucialucka33
17. dec 2024

Prosím vás neviete mi niekto poradiť nožom.som.si nechtiac odlupla kúsok na kuchynskej doske je to fakt asi 3 mm ale nevyzerá ro dobre mam na mieru robenu kuchynskú linku ako to zachrániť prosím je to taka seda farba

pieksamaki
17. dec 2024

@lucialucka33 tmel šedej farby

viestta
18. dec 2024

Ak si odlupla laminat, tak casom ti to aj tak zacne napucnievat z vody, takze sa priprav na vymen dosky, nemusi sa menit cela, staci cely poskodeny kus

margotka17
18. dec 2024

@lucialucka33 snáď by ti pomohol šikovný stolár, ktorý robí linky, skús sa spýtať toho dodávateľa, čo robil linku.

maya_hi
19. dec 2024

@lucialucka33 možno jemne prebrúsiť miesto, zatmeliť niečím na báze silikonu aby to bolo chranené od vlhkosti. V predajňach s takýmito vecami ti isto poradia. Už to nebude ako nové, ale aspoň osetriť aby to nenapučalo od vlhkosti

evansova
20. dec 2024

Ja tiez, poskodenie vo velkosti 5 centovej mince. Uz som to chcela zatriet nejakym silikonom, ale doska je zelena, tak netusim ako na to.

ema234
20. dec 2024

@lucialucka33 zatriet totoznym lakom na nechty, nic sa nebude lupat

carter30
22. dec 2024

Voskovky jednoznačne. Nebudeš ani vedieť...

aduka4444
22. dec 2024

Mne pomohol lak na nechty 😅 už to mám asi 6 rokov a nič ďalej sa neťahá, nepučí od vody .

martin96321
2. jan 2025

@lucialucka33 Sú na to tmely na báze vosku. Kupit a zatmelit

milanemila
2. jan 2025

Asi by bolo fajn napisat z akeho je materialu je doska, to ci kuchyna je alebo nie je na mieru je irelevantne 🙈