Ako opraviť poškodenú kuchynskú dosku?
Prosím vás neviete mi niekto poradiť nožom.som.si nechtiac odlupla kúsok na kuchynskej doske je to fakt asi 3 mm ale nevyzerá ro dobre mam na mieru robenu kuchynskú linku ako to zachrániť prosím je to taka seda farba
Ak si odlupla laminat, tak casom ti to aj tak zacne napucnievat z vody, takze sa priprav na vymen dosky, nemusi sa menit cela, staci cely poskodeny kus
@lucialucka33 snáď by ti pomohol šikovný stolár, ktorý robí linky, skús sa spýtať toho dodávateľa, čo robil linku.
@lucialucka33 možno jemne prebrúsiť miesto, zatmeliť niečím na báze silikonu aby to bolo chranené od vlhkosti. V predajňach s takýmito vecami ti isto poradia. Už to nebude ako nové, ale aspoň osetriť aby to nenapučalo od vlhkosti
Ja tiez, poskodenie vo velkosti 5 centovej mince. Uz som to chcela zatriet nejakym silikonom, ale doska je zelena, tak netusim ako na to.
@lucialucka33 zatriet totoznym lakom na nechty, nic sa nebude lupat
Voskovky jednoznačne. Nebudeš ani vedieť...
Mne pomohol lak na nechty 😅 už to mám asi 6 rokov a nič ďalej sa neťahá, nepučí od vody .
@lucialucka33 Sú na to tmely na báze vosku. Kupit a zatmelit
Asi by bolo fajn napisat z akeho je materialu je doska, to ci kuchyna je alebo nie je na mieru je irelevantne 🙈

@lucialucka33 tmel šedej farby