Ako ozdobiť stôl počas bežných dní?
Ako máte doma ozdobený stol v bežne dni? Dala som preč vianočný obrus a doplnky a rozmýšľam čo nan dám teraz 😃 predtým sme stol nemali jedli sme v obývačke pri tv ( aj teraz stol v kuchyni využívame minimálne 😃) a nemám akosi predstavu čo nan dať.
Mám rada minimalizmus a ciste linie tak nechcem ani obrus skôr možno len nejaké podložky pod tanier a nejakú vazu na stred ? Komu nevadí môžte hodiť foto rada sa inšpirujem 😊
@momoftwo prosím vás, mimo témy, odkiaľ je ten luster. Je nádherný 🙂
@veronika9191 ten som kupovala zo svietidiel Svetluska v Novych Zamkoch z nejakeho katalogu ale zial nepamatam sa na nazov katalogu ani znacku vobec:-/
Ja mam drevený stôl - obdĺžnik a na nej behun a misu s ovocím, aby moje dieťa malo na očiach. Zistila som, že tak zje ovocia oveľa viac ako keď ho nevidi
Ja mam iba malu vazu.
ja mam skleneny stol, ktory mal byt len docasne :DDD neznasam tu studenost, davam obrus na komplet cely stol. Najradsej mam gobelinove, super sa udrziavaju :DD Alebo klasicke prestierania textilne (ine sa velmi smykaju na tom:D)
Al
@momoftwo prosim ta aku ma farbu, tiez sa mi velmi paci.. len nasla som eln mosadzne.. a toto sa mi zda tmave na fotke 🙂
Mam len ubrus, hocico naviac tam bude pri 5+1 zavadzat.
@momoftwo ja som zháňala nové stolicky a po pár obrázkoch som chcela, že kúpime lavicu a 2 stoličky, ale neprešlo mi to u rodiny a dosť by som si ukrojila z priestoru.Ale, keď vidím tvoju lavicu mala som ísť do toho🙂máte výborne spravene tie dvere.
Autorka bežne stôl mám prestieranie a vždy vázu s niečím buď kvety, alebo eukalyptus nič viac
@simca06022011 takato🙂
@momoftwo krasny je, presne z tej serie som si uz aj vybrala ale do okruhla, budem mat okruhly stol :DD dufam ze ho najdem niekde aj "osobne" v svietidlach nech to pozriem.. len fakt na fotkach vyzera svetlejsi.
https://www.svet-svitidel.cz/incanti-02-761-lus...
@simca06022011 tento mam zas v obyvacke nad konferencnym stolikom😄
@momoftwo 😍

Ja to počas roka mením podľa obdobia a nálady. 😊
Základ je vždy nejaký malý podklad na stred (obrustek, jutovinove prestieradlo a pod. ) A na to napríklad skleneny malý podnos a na ňom napríklad svietnik, alebo váza s kvetmi, váza so stebielkami a pod. 🙂