icon

Ako položiť koberec na celú miestnosť so vstavanou skriňou?

13. mar 2025

Ahojte...rodicia chcu koberec na celu miestnost, problemom je ze je tam stavana skrina....vie sa to zrealizovat nejako na zakazku aby ten koberec siel vsade kam ma ist ? Samozrejme rozoberat skrinu nemozu...len sa naozaj pytam ci sa to vobec da...prilozim fotku do komentaru, aby ste si to vedeli predstavit co myslim....velmi pekne dakujem za rady

autor
13. mar 2025
ukgirls
13. mar 2025

obrezes koberec okolo skrine a das tam normalne ukoncenie koberca ako je u steny

autor
13. mar 2025

@ukgirls je tam vela detailov..toto obrezat aby to bolo pekne, chce vela trpezlivosti...preto sa pytam, ci sa to da aj na zakazku, ze to niekto pride spravit

ukgirls
13. mar 2025

ano-ludia co sa zivia pokladanim kobercov s tym problem nebudu mat ... iste sa s tym stretli ...

autor
13. mar 2025

@ukgirls otec ale vymysla...ze ked sa posuvaju dvere, tak tam ten koberec nesmie byt az uplne k skrini aby sa to mohlo teda posuvat...prilozim fotku co presne myslim...s rohozkou 😀

autor
13. mar 2025

Vyriesene...oco len zle dal.rohožku a jasne ze sa pri posune dveri skrčila...dakujem za rady 🥰🥰🥰

biba_18
13. mar 2025

my máme posuvné dvere do kúpelne, dávali sme koberec - a zavadzal, museli sme orezať, nie je koberec rovno k dverám…

mariska1989
13. mar 2025

Ako nič ma extra do toho , ale aký dôvod koberec ? Ma to svoje proti . A áno robia to aj firmy dokážu dať spoj a ani ho nieje vidieť teda samozrejme záleží na tom aký to je koberec

madeincssr
13. mar 2025

Mozno by som zvazil pozdlz podlahovej kolajnicky vstavanej skrine dat nejaku peknu kobercovu ukoncovaciu listu (taku s jemnym nabehom (klesanim) ku tej kolajnicke).

angeli121212
13. mar 2025

Ja som si takto obrezávala koberce v dome všetky áno dá sa to a áno treba k tomu trpezlivosť ale je to pekný výsledok