Ako položiť koberec na celú miestnosť so vstavanou skriňou?
Ahojte...rodicia chcu koberec na celu miestnost, problemom je ze je tam stavana skrina....vie sa to zrealizovat nejako na zakazku aby ten koberec siel vsade kam ma ist ? Samozrejme rozoberat skrinu nemozu...len sa naozaj pytam ci sa to vobec da...prilozim fotku do komentaru, aby ste si to vedeli predstavit co myslim....velmi pekne dakujem za rady

obrezes koberec okolo skrine a das tam normalne ukoncenie koberca ako je u steny
@ukgirls je tam vela detailov..toto obrezat aby to bolo pekne, chce vela trpezlivosti...preto sa pytam, ci sa to da aj na zakazku, ze to niekto pride spravit
ano-ludia co sa zivia pokladanim kobercov s tym problem nebudu mat ... iste sa s tym stretli ...
@ukgirls otec ale vymysla...ze ked sa posuvaju dvere, tak tam ten koberec nesmie byt az uplne k skrini aby sa to mohlo teda posuvat...prilozim fotku co presne myslim...s rohozkou 😀
Vyriesene...oco len zle dal.rohožku a jasne ze sa pri posune dveri skrčila...dakujem za rady 🥰🥰🥰
my máme posuvné dvere do kúpelne, dávali sme koberec - a zavadzal, museli sme orezať, nie je koberec rovno k dverám…
Ako nič ma extra do toho , ale aký dôvod koberec ? Ma to svoje proti . A áno robia to aj firmy dokážu dať spoj a ani ho nieje vidieť teda samozrejme záleží na tom aký to je koberec
Mozno by som zvazil pozdlz podlahovej kolajnicky vstavanej skrine dat nejaku peknu kobercovu ukoncovaciu listu (taku s jemnym nabehom (klesanim) ku tej kolajnicke).
Ja som si takto obrezávala koberce v dome všetky áno dá sa to a áno treba k tomu trpezlivosť ale je to pekný výsledok