Ako predísť hrdzi na vrchom plnenej práčke?
Dobry den, prosim o radu. Ktora pracka z vrchu plnena - značka- nehrdzavie / dvierka hrdzaveju pri Whirlpool, Indesit-vlastna skusenost/. Dakujem za radu, tip...
@merry60 najodolnejsie plechy ma elektrolux. Uz aa to tu aj riesilo. Moja mama sa pyta predajcov tak jej viaceri povedali elektrolux.
@palculienka40 Moja electrolux je taka zakvitnuta,ze az. Nie je to pravda. Kazda pracka hrdzavie,ak je v kupelni vlhkost.
Mala som Whirlpool zvrchu plnená . A hrdzavela. Teraz mám Orava plnená zboku a ta je v poriadku .
ta hrana plechu je kriticke miesto, technologicky nie je mozne to dokonale zalakovat. Skor ci neskor sa tam zacne olupovat lak a potom zacne hrdzaviet.
@marca12 tak potom odvlhcovac treba
Ja som mala z vrchu plnenu electrolux 10r a nehrdzavela.
@viestta no mala som whirpool a ta bola sama hrdza do dvoch rokov. Pred tym som mala ignis a zacala hrdzaviet tam po 14tich rokoch sluszila 18. Teraz mame ektrolux ale dali sme aj ventilator samospuataci podla vlhka plus odvlhcovac. Tak uvidime.
Mala som electrolux 12 rokov a ziadna hrdza sa neobjavila... Po vymene lozisk pracuje dalej spolahlivo u brata....

Mne ešte žiadna práčka nehrdzavela.