icon

Ako predísť hrdzi na vrchom plnenej práčke?

merry60
16. feb 2025

Dobry den, prosim o radu. Ktora pracka z vrchu plnena - značka- nehrdzavie / dvierka hrdzaveju pri Whirlpool, Indesit-vlastna skusenost/. Dakujem za radu, tip...

januska12323
16. feb 2025

Mne ešte žiadna práčka nehrdzavela.

palculienka40
16. feb 2025

@merry60 najodolnejsie plechy ma elektrolux. Uz aa to tu aj riesilo. Moja mama sa pyta predajcov tak jej viaceri povedali elektrolux.

marca12
16. feb 2025

@palculienka40 Moja electrolux je taka zakvitnuta,ze az. Nie je to pravda. Kazda pracka hrdzavie,ak je v kupelni vlhkost.

angelous1991
16. feb 2025

Mala som Whirlpool zvrchu plnená . A hrdzavela. Teraz mám Orava plnená zboku a ta je v poriadku .

viestta
16. feb 2025

ta hrana plechu je kriticke miesto, technologicky nie je mozne to dokonale zalakovat. Skor ci neskor sa tam zacne olupovat lak a potom zacne hrdzaviet.

palculienka40
16. feb 2025

@marca12 tak potom odvlhcovac treba

milanemila
16. feb 2025

Ja som mala z vrchu plnenu electrolux 10r a nehrdzavela.

lienka.7
16. feb 2025

@merry60 po čase každá jedna

palculienka40
16. feb 2025

@viestta no mala som whirpool a ta bola sama hrdza do dvoch rokov. Pred tym som mala ignis a zacala hrdzaviet tam po 14tich rokoch sluszila 18. Teraz mame ektrolux ale dali sme aj ventilator samospuataci podla vlhka plus odvlhcovac. Tak uvidime.

akinomel
17. feb 2025

@merry60 po každom praní vytieram do sucha švédskou utierkou (hneď po otvorení zospodu, aby nestihla voda stiecť ) hlavne v špárach, keď otvorím vrch. Nehrdzavie mi nič, nechávam ju aj otvorenú kvôli vetraniu.

ikonica
17. feb 2025

Mala som electrolux 12 rokov a ziadna hrdza sa neobjavila... Po vymene lozisk pracuje dalej spolahlivo u brata....