icon

Ako preniesť sedačku cez bezpečnostné dvere?

19martina85
26. sep 2025

Dobrý deň. Chcem sa opýtať či už má niekto skúsenosti s prenasanim sedačky cez bezpečnostné dvere. My sme dvere dali urobiť pred 5 rokmi. To sme novú sedačku ešte neriešili nakoľko nám netrebalo. Ale teraz chceme kúpiť novú len je dilema ako ju cez tie dvere prenesieme . Bývame na 7.poschodi . Nechceme riešiť žeriav ani nič také . Preto chcem vedieť či ste niekto nejak tie dvere dávali dole alebo ako. Poprípade poraďte mi kde kúpiť nejakú skladaciu do tvaru L . Ďakujem za odpoveď

biba_18
26. sep 2025

všetky L-kové sa dajú rozložiť na jednotlivé časti ... z mojej skúsenosti sa práveže najhoršie cez dvere prenáša ten rohový diel ... dokonca sa môže stať, že budete musieť dvere vyvesiť (ale u nás nebolo treba ...)

bielasovicka
26. sep 2025

Nám sedačku dávali hore cez okno s vysokozdvižným vozíkom na 3.posch.🤭😁

liz_lemon
26. sep 2025

my mame U tvar, a boli to 3 ks

minenkaa
26. sep 2025

@19martina85 samozrejme že to prinesiete a je jedno či sú to obyčajne dvere alebo bezpečnostné rohové sedačky sa vždy skladajú z dvoch a viac kusov
Žeriav na pár kilovu sedačku ,ach boze

19martina85
autor
26. sep 2025
@bielasovicka

Nám sedačku dávali hore cez okno s vysokozdvižným vozíkom na 3.posch.🤭😁

@bielasovicka áno aj nám poradili niečo také ale vyjde nás to draho nakoľko tak to riešili presne susedia. Cez balkónové široké okno

19martina85
autor
26. sep 2025
@minenkaa

@19martina85 samozrejme že to prinesiete a je jedno či sú to obyčajne dvere alebo bezpečnostné rohové sedačky sa vždy skladajú z dvoch a viac kusov
Žeriav na pár kilovu sedačku ,ach boze

@minenkaa no nebola by som si taká istá lebo to bolo prvé na čo sme sa pýtali a odpoveď bola že nie všetky sú rozmerovo dobré cez dvere

minenkaa
26. sep 2025
@19martina85

@minenkaa no nebola by som si taká istá lebo to bolo prvé na čo sme sa pýtali a odpoveď bola že nie všetky sú rozmerovo dobré cez dvere

@19martina85 všetko sa robi tak aby sa to cez vchodové dvere dostali ak nie je robené na mieru
Všetko je riešené na štandardne rozmery

bielasovicka
26. sep 2025
@19martina85

@bielasovicka áno aj nám poradili niečo také ale vyjde nás to draho nakoľko tak to riešili presne susedia. Cez balkónové široké okno

@19martina85 áno, aj nám tak, cez balkónové okno. Bola dobrá podívaná z ulice 🙈😄

luxus10
26. sep 2025

ze zeriav, zlata....😍 vies co stoji presun zeriavu, a jeho strojhodina?

marca12
26. sep 2025
@19martina85

@19martina85 Aka je sirka dveri?

minenkaa
26. sep 2025
@marca12

@19martina85 Aka je sirka dveri?

@marca12 šírka vchodových dverí je minimálne 90cm

martinkatinka
26. sep 2025

Dveri by som sa neobavala. My sme mali problem vytocit sa v Lkovej chodbe, pretoze tam boli dvere do obyvacky a to sme tocili kadeako.... Nebyt oproti obavackovym dveram aj dvere do kupelne, nevytocime sa 😆🫨

marca12
26. sep 2025
@minenkaa

@marca12 šírka vchodových dverí je minimálne 90cm

@minenkaa To ano,ale ci nahodou nemaju sirsie.

luxus10
28. sep 2025
@marca12

@minenkaa To ano,ale ci nahodou nemaju sirsie.

@marca12 a potom musia prejst cez vn. zarubnu 80 cm...🙂