icon

Ako prevoňať wc?

jurka2907
19. júl 2022

Baby, poraďte co kupujete, na prevonanie do wc?
Ci už vôňa, sprej, rozprašovač...ale niečo jemne,príjemné, keďže wc mame samostatné, nech sa neudusime, s detmi😊
Neviem, co by som, už kúpila, všetko rýchlo vyprchne, či stratí vôňu...

evica17
19. júl 2022

@jurka2907 ja mám vrecúško s levanduľu sušenou,každý rok mám cesttvu a na to prekvapkavam levanduľový éterický olej.
Alebo som čítala že dať do nádobky ryžu a pokvapkať olejom éterický.
Prekvapkavam stačí párkrát do týždňa pár kvapiek

tatehotna
19. júl 2022

@jurka2907 my pouzivame air wick s takym pristrojom(neviem ako sa to presne nazyva) a tam ten sprej vlozim a v urcitych intervaloch to strieka a kym sa neminie sprej alebo baterky tak voni

lubisvecko
19. júl 2022

Kupujem taku kvetinku, co ma naspodu nejaku tu vodicku co vonia, postupne si to saje a uvolnuje sa. Mne to pekne vonia, paci sa mi to, ale teda nie kazdemu to sedi 🙂

sara07
19. júl 2022

ja použivam toto a dost dlho to vydrží
https://www.saloos.sk/natur-aroma-airspray/
hlavne citrus
a ked je chladnejšie tak do obyvačky bežne levandulu a eukalyptus
a dym cigaretovy ked nestihnem zatvorit rychlo okna to dost rychlo prekryje ten smrad neskutočny

vikusjk
19. júl 2022

@jurka2907 ja pouzivam take male vonacky, vydrzia asi mesiac a potom znova vymenim za novu. Je nenapadna a mne to pekne vonia, modra aj zelena

srferreira
19. júl 2022

Mne vonaju uteraky. A vonia z toho cela kupelna 😂

levantinka
19. júl 2022

Vonny kamen. Nanho nakvapkam esencialny olej podla potreby. Nepouzivam ziadne chemicke vone.

bessie12
19. júl 2022

Používam toto. Pekne to vonia a vydrží to pomerne dlho.

veronika3110
19. júl 2022

@tatehotna my takisto.. zatiaľ najlepšie čo som vyskúšala.. plno vôní existuje a vonia to stále 😌

katie253
19. júl 2022

Úžasná jemná vôňa, dlho drží

danica2711
19. júl 2022

@evica17 ja presne tak, som zaťažená na levanduľu, mám jej plnú záhradu, suším a pchám ju všade

merrymajer
20. júl 2022

@jurka2907 my používame tento brait je super, krásne vonia a dlho vydrží, aj keď ta tekutina vyprchá, ešte dlho potom ten kvet vonia...