Ako rozobrať garnížu na závesy v podnájme?
Nemáte toto niektorá?
Ako rozobrať. Ďakujem. Chcem tam dat záves. Mame ro v podnájme

Je to 6hran s priemerom 0,2 cm
Ak chcete jeden vám môžem poslať, napíšte správu
Mňa najprv napadlo, že chceš urobiť to isté, čo tá žena v tomto vtipe: 😀
Po 37 rokoch manželstva mi manžel oznámil, že sa chce rozviesť, lebo chce žiť so svojou 25 ročnou sekretárkou v našom dome.
Dala som to na súd, ale on vyhral a tak som sa musela do troch dní vysťahovať
Prvý deň som si pobalila veci do krabíc, druhý deň som zavolala sťahovákov a na tretí deň, na rozlúčku s domom som si dala luxusnú večeru:
Zapálila som sviečky, na tanier som dala krevety s kaviárom a zapíjala Dom Perignonom.
Zvyšné krevety som napchala do tyčí na záclony, poupratovala kuchyňu a odišla preč.
Týždeň im to fungovalo celkom dobre, ale po týždni sa začal v dome šíriť neuveriteľný zápach. Všetko vyupratovali, dezinfikovali, ale nič nepomohlo.Vyhodili luxusné koberce, luxusné sedačky...Zavolali upratovaciu čatu, ale zápach pretrvával, tak sa rozhodli dom predať.
Napriek úsiliu sa im dom nepodarilo predať.
Manžel mi zavolal a posťažoval sa, že im už ani vzťah neklape...
Navrhla som, že ja ten dom kúpim za peniaze, čo mi ostali po rozvode.
A tak som prišla ku krásnemu, veľkému domu - za polovičnú cenu!
A oni vo svojej chamtivosti vzali so sebou aj záclonové tyče!
Mňa najprv napadlo, že chceš urobiť to isté, čo tá žena v tomto vtipe: 😀
Po 37 rokoch manželstva mi manžel oznámil, že sa chce rozviesť, lebo chce žiť so svojou 25 ročnou sekretárkou v našom dome.
Dala som to na súd, ale on vyhral a tak som sa musela do troch dní vysťahovať
Prvý deň som si pobalila veci do krabíc, druhý deň som zavolala sťahovákov a na tretí deň, na rozlúčku s domom som si dala luxusnú večeru:
Zapálila som sviečky, na tanier som dala krevety s kaviárom a zapíjala Dom Perignonom.
Zvyšné krevety som napchala do tyčí na záclony, poupratovala kuchyňu a odišla preč.
Týždeň im to fungovalo celkom dobre, ale po týždni sa začal v dome šíriť neuveriteľný zápach. Všetko vyupratovali, dezinfikovali, ale nič nepomohlo.Vyhodili luxusné koberce, luxusné sedačky...Zavolali upratovaciu čatu, ale zápach pretrvával, tak sa rozhodli dom predať.
Napriek úsiliu sa im dom nepodarilo predať.
Manžel mi zavolal a posťažoval sa, že im už ani vzťah neklape...
Navrhla som, že ja ten dom kúpim za peniaze, čo mi ostali po rozvode.
A tak som prišla ku krásnemu, veľkému domu - za polovičnú cenu!
A oni vo svojej chamtivosti vzali so sebou aj záclonové tyče!
@belllinka 😅😅 dobrý vtip
Na tie skrutky vo vidno na fotke zhora potrebujes imbusak
Nekupovali ste nejaky nabytok z ikea v poslednej dobe? Tam tusim uz ku kazdej skrini je nejaky takyto atypicky srob a davaju k tomu aj tie kluce
Nekupovali ste nejaky nabytok z ikea v poslednej dobe? Tam tusim uz ku kazdej skrini je nejaky takyto atypicky srob a davaju k tomu aj tie kluce
@vanilkovazmrzka nie

Ahoj, my máme presne tie isté, guľa odmontovať nejde ale my máme normálne šrúbky, ktoré sa dajú odšrúbovať krížovým šrubovákom, no dosť blbo sa to montuje potom naspäť.