icon

Ako sa býva v bytovke nad riekou?

8. dec 2022

Bývate niektorá na nábreží? Má prítomnosť rieky nejaké špecifiká, ktoré Vám tam znepríjemňujú život?

matafri
8. dec 2022

Byvame blizko rieky z bytovky je to cca 50 m?? Nie je to velka rieka voda bezne tak max po kolena mozno. Ja to povazujem za vyhodu. Pekny vyhlad a hlavne v lete ovela lepsia klíma a chladnejsi vlhsi vzduch ako v bytovkach ktore maju okolo seba len asfalt a beton.

martina1985ba
8. dec 2022

my sme cca 20m od Vahu. ked dlhodobo prsi tak ide z neho smrad a v lete ked zase dlho neprsi tak akoby ,,kysne,, a je tu aj kopu hmyzu, komarov. ale inak fajn.

lasoli
8. dec 2022

mozno este plesen

luxus10
8. dec 2022

napr. v trencine tesne pri vahu na novinach su postavene bytovky novostavby...bola som sa tam pozriet v horucom sparnom lete tesne popoludni...nie dnu len pri tych bytovkach ...no ludia, tam sa nedalo byt, nieto este ze zit..komare, kadejaky hmyz-slnko neslnko, vzduch od betonu -neskutocne dusno, darmo je tam rieka, a zelen, voda tiekla len stredom rieky, cca 1/3 sirky,pri brehoch voda stala, s kadejakymi nanosmi, konarmi, komarov plna r.ť, no a ze exkluziv byvanie, ani na terasu by sa nedalo vyjst, vsetky byty zavrete okna, na terasach a balkonoch nikto, aj ked boli v tieni...

ani zadarmenko by somk tam nesla byvat...

zooeynka
8. dec 2022

Ja v Ba na nabrezi a rieka v nicom nezneprijemnuje. Skor hlavna cesta priamo pod oknami

beata_k
8. dec 2022

Moji rodicia byvaju pri rieke. Nic negativne nevnimaju. Byvanie ako vsade inde. Akurat je pekny vyhlad na kacky z kuchyne. 😃

veroniak12
8. dec 2022

@beata_k asi tak nejak. Tiez ked sme kedysi byvali v byte sme mali za bytovkou mensiu rieku a nemala som pocit, ze by mi to nieco negativneho do zivota prinieslo. Povoden sme nikdy nemali, ani komare, neviem

beata_k
8. dec 2022

@veroniak12 Ani rodicia nemaju komare alebo inu haved. Ale je pravda, ze byvaju na 8 poschodi. Mozno nedoletia na 8-me 😄

jesenzima
8. dec 2022

@luxus10 okná bývajú zatvorené, lebo tie byty majú klimatizáciu, komáre sú v lete všade, a Váh a nánosy na brehu sú tiež skoro všade,pri tých bytovkách to majú vyčistené a dokonca sa tam kúpu (ja bych tam nevliezla,ale ok) ... Myslím že to tam nie je až také hrozne 🙃

Myslím, ze záleží, ako ďaleko od vody tá bytovka je, a aká veľká je tá voda, určite je to iné v TN pri širokom váhu ako v Tepliciach pri potoku ...

hradnapani
8. dec 2022

@beata_k komar a aj vsetok hmyz v pohode doleti na osme a aj vyssie. My sme vysoko a mam tu pravidelne komare, vcely, osy, lucne koniky... a to ani pri rieke nie sme 😀

luxus10
8. dec 2022

@jesenzima no vysvetluj mi ze maju klimu...🙂

nic im to nie je platne...ked je vonku taka hnusna klima...na juhu je lepsie ako tam....!!!!

fuj...

a nanosy na brehu....no , videla som viac usekov vahu, ale taky bordel, ako bol tam...to je az trestuhodne....

komare nie su v lete vsade...to je velky omyl...

luxus10
8. dec 2022

@jesenzima zle si ma pochopila, ak by tam bolo skvele byvanie pri rieke, bol by tam bezny ruch....a ze nikoho nikde? v lete byvaju balkony pootvarane, ludia v tieni na terasach, balkonoch...toto mi tam k stastnemu byvaniu chybalo...

jesenzima
8. dec 2022

@luxus10 tak tiež mi je lepšie pri Brezine ako pri vode, ale myslím, že keby to pri Váhu bolo také hrozne, tak by tam ľudia nebývali za také peniaze ... Komáre máme aj na juhu 😀