icon

Ako sa sprchovať vo vani bez závesu?

14. nov 2025

Ako sa sprchujete vo vani aby nebola celá kúpeľňa od vody ak tam nie je žiadny záves. 😃

Strana
z2
orisker
16. nov 2025

Po týchto vysvetleniach som už takmer pochopil ako sa treba sprchovať vo vani.
Ale aj tak ešte potrebujem nejaké foto, aby som si mohol byť úplne istý...

anonym_65b3ad
16. nov 2025
@bielasovicka

@anonym_65b3ad a ma ho zatiahnuty? 🤣

@bielasovicka Áno má no jemu ide voda všade okolo.

bielasovicka
16. nov 2025
@orisker

Po týchto vysvetleniach som už takmer pochopil ako sa treba sprchovať vo vani.
Ale aj tak ešte potrebujem nejaké foto, aby som si mohol byť úplne istý...

@orisker no ved sa odfot, a my skonštatujeme ci to robíš správne 🤣

kathhii
16. nov 2025

@anonym_autor vrch tela po sediacky. Od pása nadol postojačky. Vlasy cez vaňu... Máme aj sprchový aj vaňu aj tak sa sprchujem vo vani...

kathhii
16. nov 2025
@martinmmartin

mna sprchovanie vo vani skoro stalo zivot a to neprehanam - jeden smyk a je po tebe alebo si zlomis chrbticu o ram vane

@martinmmartin treba protišmykovu podložku... Ale aj mne sa to stalo...

kathhii
16. nov 2025
@anonym_122cbe

@anonym_autor celkom ma prekvapuje koľko ľudí pri sprchovaní, čupí , sedí . Ja normálne v stoji a nevylievam vodu von z vane.

@anonym_122cbe keď je široká vaňa tak to nie je problém, horšie keď je úzka... To sa musím dať bližšie k stene.

anonym_f891be
16. nov 2025

Postavím sa vo vani chrbtom k stene, alebo teda tak ako ide sprchová hlavica s prúdom vody a sprchujem sa. Jasné že dávam pozor aby som nevytopila kúpeľňu a po sprche hodím na zem uterák, ktorým som sa utierala a utriem čo sa vyšplechlo počas umývania mimo vane. Mám vyše 40 ja aj manžel a sprchujeme sa takto celý život, nikto kúpeľňu ešte nevytopil. Záves nemáme. Vaňa je úzka, klasická, paneláková.

trisha_r
16. nov 2025

@anonym_autor veď sedím 😂 normálne sa kúpem keďže je to vaňa.

johanka21
16. nov 2025
@lopka1313

Ja som to vyriesila handrou na podlahu pri vani. Nie skrytou, normalne priznamou, aby ju kazdy vedel pouzit. Ak je kupelna od vody, tak ju proste utriem...

@lopka1313 Tiež ok, ja používam na to froté vaňovú predložku (je málinko hrubšia než uterák), ak je trochu niekde našpliechané, tak to s ňou aj potom poutieram, dám ju usušiť a usušenú ju potom prevesím cez vaňu. Takže nestúpame po nej, zároveň to dobre vyzerá, pretože mi do kúpeľne farebne ladí a aj je vždy poruke.

evansova
16. nov 2025
@martinkatinka

Mame zastenu.

@martinkatinka Aj my. Časť pevná, časť na pántoch a na zemi pri vani ani kvapka. Kým sme bývali v byte ani sme záves, z duše som ho nenávidela, keď sa mi on podarilo oprieť napr. plecom, až má striaslo. Preto som v dome volila zastenum

natalka13
16. nov 2025

Vane bezne maju 70cm sirku neverim, ze ak niekto stoji, pusti na seba vodu zo sprchy, ze ju nema na dlazke.
Vo vani sedim v hoteloch. Aj ked dim sa tu dozvedela ze baby si v zivote v hotely nesadnu do vane.

Strana
z2