icon

Ako sa starať o nafukovaciu vírivku?

23. jún 2025

Ahojte ...prosím vás ako sa treba starať o vírivku? Máme nafukovaciu.....aké prostriedky mame kúpiť na čistenie.....prosím hlúpe odpovede nechcem čítať, keby som vedela tak nehľadám radu. 🙂 ďakujem. 🙂

zalka
23. jún 2025

Filtre a tablety chlorove, nič iné nepouzivam

zuzkaa1991
23. jún 2025
@zalka

Filtre a tablety chlorove, nič iné nepouzivam

@zalka ake tablety pouzivate?tiez som prestala kupovať rozne veci len ph a tablety....ako dlho vam vydrzi pekna voda? Ako casto menite ju?
Tiez spodok mate taky mlazgavy ked sa par dni nekupitete?

alenka58
23. jún 2025

dobre by bolo napísať typ vírivky, lebo napr. my máme so solinátorom a tam chémia nejde, cez wifi sa nadstavuje čistenie, máme to nadstavené na čistenie každý deň cca na hodinu automaticky,

zalka
23. jún 2025
@zuzkaa1991

@zalka ake tablety pouzivate?tiez som prestala kupovať rozne veci len ph a tablety....ako dlho vam vydrzi pekna voda? Ako casto menite ju?
Tiez spodok mate taky mlazgavy ked sa par dni nekupitete?

@zuzkaa1991 no podľa toho aké sú v akcii najčastejšie 3v1...
Max 1x vymeníme vodu. Spodok nemám mazľavy denne filtrujem, aj keď sa nekupem.

zuzkaa1991
23. jún 2025
@zalka

@zalka to aj nam ide filtrácia aj tak mame spodok taky .... takze napustite vodu a cele. Leto mate jednu vodu ci napr po mesiaci vymenite

autor
23. jún 2025
@zalka

@zalka prosím pošlete mi foto ...co som dala do Google ze tabkety do vírivky tak všetko mi našlo len do bazéna

zalka
23. jún 2025
@zuzkaa1991

@zalka to aj nam ide filtrácia aj tak mame spodok taky .... takze napustite vodu a cele. Leto mate jednu vodu ci napr po mesiaci vymenite

@zuzkaa1991 no viac menej vydrží voda od júna do konca leta alebo kým neprídu male deti, co von dnu von dnu... Tak vtedy potom po ich odchode vymeníme... ak to nezachráni modrá skalica.

zalka
23. jún 2025

Autorka bazénové používam, tam ide o chlór. Teraz mam savo do bazéna 3v1...davam 2 tablety, po týždni sa rozpustia, doplním a vymením vo filtri guľky. Mala som aj z moufieldu, hovorím neriešim značky. Kde je dobra cena kúpim a používam.

autor
24. jún 2025
@zalka

Autorka bazénové používam, tam ide o chlór. Teraz mam savo do bazéna 3v1...davam 2 tablety, po týždni sa rozpustia, doplním a vymením vo filtri guľky. Mala som aj z moufieldu, hovorím neriešim značky. Kde je dobra cena kúpim a používam.

@zalka ďakujem. 🙂 to normálne hodíte na spod a kef sa to po týždni rozpusti tak znova dáte? 🙂 sorry za také otázky ale nikdy aom nemala bazén ani vírivku tak neviem 😅

autor
24. jún 2025
@zalka

@zalka takéto môžu byť áno?

zalka
24. jún 2025

Áno aj tie marimexi som mala.
Nie čosi, ja mam na to vo vírivke plavák. Ak som vo vírivke tak otočím plavák tak aby chlór nešiel. Ak nie som tak plavák je v polohe aby sa chlor dostal do vody.
Ak nemáš nádobu na tablety súčasťou vírivky tak kúp v action plavák.

zalka
24. jún 2025

https://www.action.com/sk-sk/p/3008166/davkovac... toto som včera videla...
Ja mam vírivku bestway a tam je jej sucastou nádobka na tablety.
Akú máš virivku?

autor
24. jún 2025
@zalka

Áno aj tie marimexi som mala.
Nie čosi, ja mam na to vo vírivke plavák. Ak som vo vírivke tak otočím plavák tak aby chlór nešiel. Ak nie som tak plavák je v polohe aby sa chlor dostal do vody.
Ak nemáš nádobu na tablety súčasťou vírivky tak kúp v action plavák.

@zalka no ďakujem 🙂 kúpim si to nemáme to v balení. 🙂 no a treba ah tými pasikmi kontrolovať pH ak budem mávať tieto tablety? Alebo co este treba na staranie sa o virivku okrem čistenia filtra? 🙂

autor
24. jún 2025
@zalka

Akú máš virivku?

@zalka z kondely mame. 🙂 al3 budem tbl obj z alegra tak aj ten plavak tak kupim

autor
24. jún 2025
@zalka

Akú máš virivku?

@zalka môžem kupot rovno aj toto veľké balenie ? Akú to máva záruku? Ze ak by sme to neminuli tak by ostalo na budúci rok

zalka
24. jún 2025

Vôbec pH nekontrolujem...
Filter máš kartusovy? To nielen čistiť, ale i meniť treba pravidelne.

Bežné mi ostávajú tablety z roka na rok a to mam to menšie balenie.

zalka
24. jún 2025

Aký typ? Daj link co ste kúpili.

A tablety do plavák idú mini, nie veľké.