Ako si vybrať sušičku prádla a ušetriť?
Ahojte, chcem si kúpiť sušičku, bude asi v chodbe,takže musím pozerať kondenzačnu. Na čo si ešte dávať pozor? S akou značkou ste spokojne? Hľadám nejaky, čo ja viac programov a aby usúšila čo najskôr. Ako dlho to vlastne súsi? A ináč neplatíte oveľa viac za elektrinu odkedy ju máte?
Ja tvrdím, že ten čo vymyslel sušičku by si zaslúžil nobelovu cenu 🙈naozaj ohromná pomoc
@malary ďakujem. Nieže kúpim nejakú blbosť
Ahoj,ja mám Siemens sušičku,vtedy hodnotená cez dTest, čiže pomer cena vs.kvalita boli fajn a neviem koľko rokov ju už máme a neľutujem,je to super vec a som rada že mám doma túto mašinku 🙂 ,tiež nepoužívam všetky programy. Aha ozaj a čo sa týka nákladov na elektrinu,nepostrehli sme rozdiel
Ja používam jeden program na všetko.Susi cca 2 hodiny, ale vpne skôr, keď je prádlo suche
@petradenis
@eliska13 ďakujem, vidím že značky tu každý odporúča rôzne, asi sa nakoniec rozhodnem podľa ceny a výkonu a hlavne tej nádržky na vodu
Ano
Ja som tiež rozmýšľala nad susickou každý rok, nakoniec som sa odvážila ju kúpiť tu tento mesiac a je to vec na nezaplatenie 😀 a mám Beko, išla som podľa heureky, ktorá vychádza najlepšie,,🙂
@kikul21 ďakujem a koľko vás vyšla? Pôjdem aj ja podľa recenzií. A máš ju zapojený na odpad či má nádržku na vodu?
Okolo 450€ , používam program len mix a mam na nadrzku
@kikul21 dakujem

Áno aj aj. Dá sa len nadrzka