icon

Ako si vybrať sušičku prádla a ušetriť?

26. sep 2024

Ahojte, chcem si kúpiť sušičku, bude asi v chodbe,takže musím pozerať kondenzačnu. Na čo si ešte dávať pozor? S akou značkou ste spokojne? Hľadám nejaky, čo ja viac programov a aby usúšila čo najskôr. Ako dlho to vlastne súsi? A ináč neplatíte oveľa viac za elektrinu odkedy ju máte?

Strana
z2
malary
27. sep 2024

Áno aj aj. Dá sa len nadrzka

kacena1303
27. sep 2024

Ja tvrdím, že ten čo vymyslel sušičku by si zaslúžil nobelovu cenu 🙈naozaj ohromná pomoc

autor
27. sep 2024

@malary ďakujem. Nieže kúpim nejakú blbosť

petradenis
27. sep 2024

Ahoj,ja mám Siemens sušičku,vtedy hodnotená cez dTest, čiže pomer cena vs.kvalita boli fajn a neviem koľko rokov ju už máme a neľutujem,je to super vec a som rada že mám doma túto mašinku 🙂 ,tiež nepoužívam všetky programy. Aha ozaj a čo sa týka nákladov na elektrinu,nepostrehli sme rozdiel

eliska13
27. sep 2024

Ja používam jeden program na všetko.Susi cca 2 hodiny, ale vpne skôr, keď je prádlo suche

autor
27. sep 2024

@petradenis
@eliska13 ďakujem, vidím že značky tu každý odporúča rôzne, asi sa nakoniec rozhodnem podľa ceny a výkonu a hlavne tej nádržky na vodu

michalka4193
28. sep 2024

Ano

kikul21
30. sep 2024

Ja som tiež rozmýšľala nad susickou každý rok, nakoniec som sa odvážila ju kúpiť tu tento mesiac a je to vec na nezaplatenie 😀 a mám Beko, išla som podľa heureky, ktorá vychádza najlepšie,,🙂

autor
30. sep 2024

@kikul21 ďakujem a koľko vás vyšla? Pôjdem aj ja podľa recenzií. A máš ju zapojený na odpad či má nádržku na vodu?

kikul21
30. sep 2024

Okolo 450€ , používam program len mix a mam na nadrzku

autor
30. sep 2024

@kikul21 dakujem

Strana
z2