icon

Ako si zariadiť efektívne miesto na home office?

Ahojte. Tie, co pracujete aspon obcas z domu (bytu), kde a ako mate zariadene miesto na HO? Myslim tym pracu na pocitaci, takze nejaky stol so stolickou. Ano, viem, ze da sa robit aj z balkona, gauca ci jedalenskeho stola, ale ja tam nemam konfort, pokoj, stale odbieham a za cely den urobim toho malo. Jednoducho neviem sa tak ponorit do prace ako u nas v praci. Viem, ze mnohi to maju skor opacne... Ale ak to niektori mate ako ja, ako ste si to zariadili, aby ste sa dokazali sustredit? Som nutena brat si teraz HO castejsie, tak hladam moznosti. Samostatnu pracovnu mat nebudem, rozmyslam nad malym stolom v spalni? Dajte tipy prosim

nwnw
7. mar 2024

@maranta_leuconeura kamaratka ma pc v kuchyni na stole a vedla nej si dcerka kresli. Ja som obetovala satnik v dome a v 1i byte sme mali pod oknom po celej dlzke kuchynsku dosku. Na nej bolo vsetko 🤣. Pri detoch musim mat zamknute veci, lebo nie je iste ci by prezili.

bosorkabb
7. mar 2024

Môj muž má v obývačke stôl pracovný na ňom monitory, hore na poličke tlačiareň.

la_dolce_vita
7. mar 2024

Mam svoj kutik v obyvacke, klasicky pisaci stol a pohodlne kreslo. Cez den som sama, mam klud, max ide tv.

martinka17
7. mar 2024

Podľa mňa sa necítiš pohodlne a preto sa cítiš rušená.
Ja mám podložku pod monitor aj NB, bezšnúrovú klávesnicu s myšou, bezšnúrové slúchadla... kompletný komfort aký by som mala v office. Samozrejme, dostatočne veľký stôl aby si mala priestor aj na iné veci a poriadne kreslo na sedenie.

mclissa
7. mar 2024

V obyvacke mam miesto, stolik pracovny a office stolicku. Velky monitor, laptop so napojim nan.

jana_eyre_2
7. mar 2024

Môj muz je väčšinou na HO, ma vlastnú pracovnu, ale za tie roky mal stôl aj v spálni, keď nebolo miesto v dolnej izbe.. v spálni to bolo pre neho fajn lebo tam nikto cez deň nechodí, ale museli sme to prerobiť lebo ja večer kvôli práci musím ísť skoro spať a on často vecer ešte pracuje..

petteri
Odpoveď bola odstránená
momoftwo35
Autor odpoveď zmazal
slovenka753
7. mar 2024

Kúp si riadny stolík, to je základ. Inak tá bude oblievať chrbát. Nerieš nijaké iné len kancelárske spolu so stoličkou. A daj to tam kam sa zmestí . Dbaj na to aby si mala všetko ergonomické, možnosť zdvihnúť monitory a pod. Ja mám doma rovnaký stôl ako v práci, tri monitory a stôl s možnosťou práce po strojacky (len manuálne nastavenie,nie elektrické -podstatný rozdiely v cene) a kvalitnú stoličku. Investícia okolo 400e ale oplatilo sa. Krk ma boli oveľa menej. Mám to v pracovnicáecal by sa nezmestilo bol by v obývačke. Spalen nie lebo to je pre mňa oddychova zóna