icon

Ako spraviť, aby bol záves pekne nariasený?

katkaleonard
20. jan 2022

Ahojte . Viete mi prosím poradiť ako spraviť aby mi ten záves pekne visel nariasený? Ďakujem 🙏🏻

Ako spraviť, aby bol záves pekne nariasený?Ako spraviť, aby bol záves pekne nariasený?
simca06022011
20. jan 2022

Ak som to dobre pochopila tvoj je ten hore. Bude z pevnejsej latky tak neveim ci to pojde ale treba ho vytvarovat rukami podla vrchu aj na spodku. Na spodok sa zvyknu davat zavazia aby tie rohy pekne isli rovno k zemi, inak ich takto vykruca. Plus mat ten zaves uzky podla mna. Poskusaj, trpezlivost 🙂

mrkvicka060
20. jan 2022

@katkaleonard zaves vyzera byt z dost nepoddajnej latky. vidim to len na tie zavazia asi.. neviem ako sa to dava, aby to nebolo vidiet, ale tiez ma to zaujima.

simca06022011
20. jan 2022

No tie zavazia su bud snury, to sa nasije po celej dlzke - ale to nemam vyskusane 🙂 ale su aj take "olovka", ja som mala take biele palicky kovove a vzdy v rohu zavesu to bolo vsite do lemu (ten sa tam robi tak ci tak, cize bolo tam urobene na to "vrecko" - pred pranim som to musela vybrat)

viestta
Odpoveď bola odstránená
henrietkatr
20. jan 2022

Bud by som si pomohla zavaziami alebo by som ho vysiaci naparila a poukladala zaves tak ako chces. Mozno by to pomohlo

oli18
20. jan 2022

Potrebovala by si dve šírky látky, alebo mäkkú a padavú. S touto to nedosiahneš. Dobre by ukázalo, ak by si mala dlhší karniž a zakryla tie rúry ÚK.

uriva
20. jan 2022

Moja sestra tak má a dala tam záchodové rolky! Vyzerá to fantasticky! Hovorila, že to kedysi videla na nejakom videu - ja som sa tiež čudovala, keď mi to ukazovala, ale tie závesy sú super. Akurát neviem, aké sú široké - ale asi podľa toho, ako to chceš nariasiť. Vyskúšaj - našla som foto na nete.

syslik81
20. jan 2022

aj my pouzivame v praci zachodve rolky ..ale davame ich na polovicu nech to nieje vela