Ako správne nalepiť vianočné nálepky na okno?
Ahojte blbá otázka ale neviem sa rozhodnúť či sa tieto nalepky na okno lepia zvnutra alebo zvonka kedze ziadny navod tam nieje
Kebyze to nalepim zvnutra zvonka to moc vidno nebude
Ale neviem ci mi vydrzia ak ich zas nalepim zvonka

zvnútra smerom do interiéru ...
Zvnútra. Je to vidno normlane aj z vonka
Zvnútra. Vydržia. Skôr je niekdy problém dať ich dolu 🤣🤣
@pribinak pripomenulo mi to fejkovy sneh, ktorý sme ako premotivovaní pubertaci nastriekali na okná v celej triede a potom to tam ostalo ešte polroka lebo to vôbec nešlo dole 😁
@annaannies dúfam, že je to iba vtip, co sa pýtaš 🤦♀️
@lienka.7 videla som tu aj smiesnejsie otazky clovek sa nemoze ani opytat????netreba komentovat ked sa nepaci
@annaannies ja by som lepila tak, aby z toho malo dieťa radosť:D a ak bývate napr. na 7. poschodí, tak asi dovnútra, z vonka to veľa ľudí neuvidí. my budeme lepiť na portál zvnútra s obrázkom dnu, lebo budeme jediní, kto to bude vidieť :D
@annaannies kúpili sme ich tiež, lepim dnu. Bývame na 3ke, takže je to skor pre nás ako pre okoloidúcich. Ja to mam ako ulohu v adventnom kalendári, nalepiť vianočné nálepky na okná 🎄🥰
@januska12323 Jeziiisss toto sa nám stalo tiež, syn cely nadšený striekal sneh na makety ktoré som vystrihla, podarilo sa to krásne…..umyť okno po sviatkoch bol masaker 😡😡😡😡😡sneh na okna už nikdy viac nekúpim

Zvnútra