Ako správne naplniť práčku na 8 kg?
Prosim vas taká otázka ale 😀😀😀 ked mam práčku na 8kil pradla, to vážite alebo co? To prádlo za sucha ma mat 8kil ci za mokra. Ako inak zistím kolko to je? Mam z predu plnenu práčku a vzdy tam dávam plno , natrieskanu, no niekto mi povedal ze tam mam dávať polovicu? To vazne?
Ja to robím od oka, stalo sa mi ze keď bola natrieskana tak sa to prádlo nevypralo poriadne a dostatočne 🙂
Pradlo nevazim, ale nikdy nenaplnim pracku tak, ze by som tam natlacala pradlo. Pradlo potrebuje priestor na pohyb. Ale.nie je to zase ani polovica pradla. Proste byva plna, ale tak navolno.
@lindayaaa ja nevazim.sni medavam polovicu. Na niektorych programoch pise ze max tolko a tolko. Ja davam plnu Ale netlacim . Niekde som citala ze tam ma vojst past. Ak ju velmi naplnis nevylerie dobre nevyplaka poriadne
Dávam niekedy možno nad 2/3 do bubna ,neviem ako by sa tam to prádlo poriadne vypralo keby som to davala natrieskane, plus určite by som tak veľmi nezatazovala práčku, videla som ako sa sestre doslova za jazdy celá rozpadla keď sa natrieskany bubon roztočil do obratok.
Ja mam konecne velku pracku na 11 kg. Ale mala som na 5 kg slimku v malockom byte (kuppvala som ju ako slobodna pre seba) a to som pravala pre 6 ludi uz na 2x minimalne, napriklad cierne, 2 kopky a tak. Lebo inak to pradlo sa nevypralo dobre. Tak do 2/3 plnim.

@lindayaaa my máme pračku ktorá nám to prádlo zváži