Ako správne umývať chladničku, aby nezapáchala?
Ahojte. S čím prosím umývate doma chladničku? Neveim či sa mi to zdá, no to naša začína zapáchať.
Znamym smrdela chladnicka a az na neviem kolky pokus vycistenia sa zistilo, ze smrdel ten odtok kondenzu. Bolo v nom nieco stecene a smrdela aj ta nadobka vzadu kde to odteka.
Ahoj, v drogerii maju striekaci pripravok na cistenie chladnicky.
Ale pri instalacii novej chladnicky u nasej mamy sa predavac vyjadril,ze nove chladnicky maju povrchovu upravu a umyvaju sa len vodou, nie pripravkami
Ja umyvam jarovou vodou a tym pripravkom na chladnicky
Ale skusenost mam taku, ze chladnicka nesmrdi sama, smrdi v nej nieco. Napr pohar s kyslou kapustou alebo nieco pokazene atd
Znamym smrdela chladnicka a az na neviem kolky pokus vycistenia sa zistilo, ze smrdel ten odtok kondenzu. Bolo v nom nieco stecene a smrdela aj ta nadobka vzadu kde to odteka.
@aalt praveze máme novú chladničku 😕 má tak 3 mesiace
Ale pri instalacii novej chladnicky u nasej mamy sa predavac vyjadril,ze nove chladnicky maju povrchovu upravu a umyvaju sa len vodou, nie pripravkami
Ale skusenost mam taku, ze chladnicka nesmrdi sama, smrdi v nej nieco. Napr pohar s kyslou kapustou alebo nieco pokazene atd
@janetinka27 ďakujem
Vyčisti odtok.
@janetinka27 nemá tak práve čo smrdieť. Všetko je buď uzatvorené v sklenených miskách alebo v pôvodnom obale
Nemáte v chladničke taký dzindzík na čistenie? Taká ohybná palička. Keď nie hocijaký drôtik tam strč a pomykaj.
Hlavne to neumyvaj octom zničíš si chladničku. Najmä ak je novšia
Aha už čítam že chladnička je nová a už si ju umyla octom. Nesmie sa to. Chladničky a práčky majú špeciálnu antibakteriálnu povrchovú úpravu na ktorú keď nanesieš ocot tak ju zničíš. Neviem v tomto prípade čo ti poradiť.

Ocot a voda 🙂