icon

Ako správne zapojiť video prehrávač do Smart TV?

janko3356
6. máj 2025

Dobrý večer rád by som sa spýtal či niekto nevie ako zapojiť video prehrávač do Smart tv aby fungovala . Skúšal som ale nejde to

maranco
6. máj 2025

@janko3356 prilož fotky aké výstupy má videoprehrávač a fotky aké vstupy má TV

chrobak7
7. máj 2025

@janko3356 Jednoducho - káblom.

Že aký kábel? No to bez tých fotiek konektorov ti nikto nepovie. Alebo aspoň napíš presnú značku a model oboch zariadení.

A čo konkrétne si skúšal. Ako si to zapájal? Aký kábel si použil?

janko3356
autor
7. máj 2025
@chrobak7

@janko3356 Jednoducho - káblom.

Že aký kábel? No to bez tých fotiek konektorov ti nikto nepovie. Alebo aspoň napíš presnú značku a model oboch zariadení.

A čo konkrétne si skúšal. Ako si to zapájal? Aký kábel si použil?

maranco
7. máj 2025

@janko3356 tú prvú fotku odfoť znovu s bleskom alebo lepším svetlom aby bola ostrá a nie rozmazaná

chrobak7
7. máj 2025
@janko3356

@janko3356 A teraz ešte napíš, čo je čo. Lebo z tých fotiek je veľmi ťažké sa vyznať. čo je čo.

Predpokladám, že prvé dve fotky sú TV prijímač. A zvyšné sú ten VCR. To sú všetky konektory, čo sú na telke? Tá telka musí mať ešte aj iné vstupy. A na VCR nevidno. aké konektory sú v tej diere.

Lepšie bude, ak napíšeš presnú značku a model oboch vecí. Lebo keď vychádzam len z fotiek, tak tie 2 veci neprepojíš. Obe zariadenia musia byť staré jak Mmatuzalem.

chrobak7
8. máj 2025

@maranco V tej diere na VCR je možno aj kompozitný výstup. Vidím tam 2 audio výstupy (červený a biely) , tak tam bude asi aj video - žltý konektor.

No hrozné fotky. Tie CINCH konektory na TV prijímači som ani nezaregistroval.